Bel ons : 140174
decoratieve header

Eenzaamheid

Informatie

illustratie Eenzaamheid kan iedereen overkomen: jong en oud. Je kunt je ongelukkig voelen als je weinig of minder goede contacten met anderen hebt. Soms ontstaat daardoor het gevoel er niet meer bij te horen. Zulke gevoelens kunnen leiden tot stress en problemen met de gezondheid.

Gelukkig is er in Westland veel hulp. Ontdek hier wat bij uw of jouw situatie past.
Eenzaamheid bij jongerenThema

Eenzaamheid bij jongeren

Voel jij je soms alleen? Zou je graag leuke dingen willen doen met leeftijdsgenoten?

Veel Westlandse jongeren hebben
een negatief beeld van zichzelf en vinden het moeilijk om vrienden te maken. Kijk hier eens hoe je dat kan veranderen. Er is vast wel iets wat bij jou past: een activiteit, training of begeleiding. Maak er gebruik van, want het is er juist voor jou!
  Meer info>
  Eenzaamheid bij volwassenenThema

  Eenzaamheid bij volwassenen

  Het kan voorkomen dat u zich wel eens alleen of eenzaam voelt. Zelfs als u vrienden, familie, collega’s, buren hebt en actief bent met (vrijwilligers)werk, opleiding, hobby’s en sporten.

  Er zijn verschillende manieren om daar iets aan te doen. Zoek hier iets wat bij u past: een activiteit, training of begeleiding. En maak er gebruik van. Daar is het voor bedoeld.
   Meer info>
   Eenzaamheid bij ouderenThema

   Eenzaamheid bij ouderen

   Als u ouder wordt, neemt de kans op eenzaamheid toe.

   Misschien wordt uw
   gezondheid minder of vallen uw partner, familie, vrienden en buren weg. Voelt u zich daardoor eenzaam? Er zijn verschillende
   manieren om daar iets aan te doen. Zoek hier iets wat bij u past: een activiteit, training of begeleiding. En maak er gebruik van. Daar is het voor bedoeld!
    Meer info>
    De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

    Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
    @2020 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid