Skip to content
Bel ons : 140174
Informatiekaart met proces

Leerwerkcheque

Met de leerwerkcheque kunnen jongeren werkervaring opdoen bij een werkgever die ze zelf uitzoeken, met als doel het aanbieden van een opstap naar de arbeidsmarkt. Jongeren krijgen de kans om werkervaring op te doen. De jongere ontvangt in deze periode begeleiding van de werkgever, doet werkervaring op en ontwikkelt vaardigheden en competenties.
  Meer info>
  Informatiekaart met proces

  Aanvraag zorgregisseur

  Bent u op zoek naar één contactpersoon voor al uw zorg? Vraag dan een zorgregisseur van het Sociaal Kernteam Westland aan. Hij of zij maakt samen met u een persoonlijk plan en helpt u om uw problemen op te lossen. Daarnaast helpt de zorgregisseur u ook als het u even niet lukt om grip op uw situatie te houden.

  De Zorgregisseur is er voor jong en oud en helpt bijvoorbeeld bij problemen door schulden, echtscheiding, ziekte, gezinsproblemen en jeugdproblemen.
   Meer info>
   Informatiekaart met proces

   Terug naar werk

   Werk zoeken en vinden is niet altijd makkelijk. Als u een bijstandsuitkering heeft en graag wilt werken, kan de gemeente u helpen.
    Meer info>
    Informatiekaart met proces

    Bijstandsuitkering

    Heeft u niet genoeg inkomen of vermogen om van te leven en heeft u geen recht op een andere uitkering? Dan kunt een bijstandsuitkering aanvragen. Een bijstands- of IOAW-uitkering aanvragen, doet u bij uw gemeente. Uw gemeente bepaalt of u de uitkering krijgt.
     Meer info>
     Organisatie

     Jados

     JADOS biedt begeleiding aan (jong)volwassenen met een diagnose autisme, in de levensfases studie of werk. Dit doen zij via hun dochterorganisaties Stumass (hbo en wo studenten met autisme), Capito Wonen (mbo’ers met autisme) en IVA (werkenden en werkzoekende met autisme).
     • Locatie

      Nieuwe Plein 1 B
      6811 KN Arnhem
     • Bereikbaarheid

      Telefoon026-3530343
     Meer info>
     De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

     Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
     @2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid