Bel ons : 140174

Aanbod voor werk zoeken

LeerwerkchequeInformatiekaart met proces

Leerwerkcheque

Met de leerwerkcheque kunnen jongeren werkervaring opdoen bij een werkgever die ze zelf uitzoeken, met als doel het aanbieden van een opstap naar de arbeidsmarkt. Jongeren krijgen de kans om werkervaring op te doen. De jongere ontvangt in deze periode begeleiding van de werkgever, doet werkervaring op en ontwikkelt vaardigheden en competenties.
  Meer info>
  Terug naar werkInformatiekaart met proces

  Terug naar werk

  Werk zoeken en vinden is niet altijd makkelijk. Als u een bijstandsuitkering heeft en graag wilt werken, kan de gemeente u helpen.
   Meer info>
   BijstandsuitkeringInformatiekaart met proces

   Bijstandsuitkering

   U kunt een bijstandsuitkering aanvragen als u onvoldoende inkomen of vermogen heeft om van te leven en u geen recht heeft op een andere uitkering. De aanvraag voor een bijstands- of IOAW-uitkering doet u bij uw gemeente. Uw gemeente bepaalt of u een uitkering krijgt.
    Meer info>
    JadosOrganisatie

    Jados

    JADOS biedt begeleiding aan (jong)volwassenen met een diagnose autisme, in de levensfases studie of werk. Dit doen zij via hun dochterorganisaties Stumass (hbo en wo studenten met autisme), Capito Wonen (mbo’ers met autisme) en IVA (werkenden en werkzoekende met autisme).
    • Locatie

     Nieuwe Plein 1 B
     6811 KN Arnhem
    • Bereikbaarheid

     Telefoon026-3530343
    Meer info>
    De gemeente Westland heeft samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland ontwikkeld.

    Heeft u opmerkingen? Graag ontvangen wij uw feedback indien informatie niet correct is of aangevuld moet worden. U kunt dan contact opnemen met SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
    @2019 Sociaal Plein Westland | Proclaimer