Bel ons : 140174
decoratieve header

Aanbod voor verslavingen

Aanvraag zorgregisseurInformatiekaart met proces

Aanvraag zorgregisseur

Bent u op zoek naar één contactpersoon voor al uw zorg? Vraag dan een zorgregisseur van het Sociaal Kernteam Westland aan. Hij of zij maakt samen met u een persoonlijk plan en helpt u om uw problemen op te lossen. Daarnaast helpt de zorgregisseur u ook als het u even niet lukt om grip op uw situatie te houden.

De Zorgregisseur is er voor jong en oud en helpt bijvoorbeeld bij problemen door schulden, echtscheiding, ziekte, gezinsproblemen en jeugdproblemen.
  Meer info>
  Hulp bij verslaving voor jeugdInformatiekaart met proces

  Hulp bij verslaving voor jeugd

  Je bent verslaafd en daar wil je vanaf. Je kan hier wel wat hulp bij gebruiken.
   Meer info>
   Hulp bij verslaving voor volwassenenInformatiekaart met proces

   Hulp bij verslaving voor volwassenen

   U bent verslaafd aan gokken, aan drugs, aan gamen, aan seks, aan medicijnen, aan alcohol of aan iets anders. Uw verslaving belemmert uw leven.
   Uw leven is er wellicht zelfs door ontspoord of dreigt te ontsporen. Door uw verslaving kunt u zelfs uw relatie, uw baan, uw vrienden of uw huis verliezen.

   U wil stoppen met uw verslaving. 
    Meer info>
    Bemoeizorg: zorg vragen voor een anderInformatiekaart met proces

    Bemoeizorg: zorg vragen voor een ander

    Bemoeizorg helpt mensen die hulp nodig hebben, maar dit niet willen, kunnen of durven vragen. Bent u bezorgd over iemand die dringend hulp nodig heeft, maar dit mijdt? Schakel hulp in.
     Meer info>
     De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

     Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
     @2020 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid