Skip to content
Bel ons : 140174
Informatiekaart met proces

RegioTaxi pas

Regiotaxi is een vorm van openbaar vervoer. Een taxi voor een prijs die tussen die van het gewone openbaar vervoer en de taxi ligt. Regiotaxi haalt u op bij de voordeur en brengt u tot de deur van uw bestemming. Regiotaxi is voor iedereen beschikbaar, maar is speciaal ingericht voor reizigers met een mobiliteitsbeperking.
  Meer info>
  Informatiekaart met proces

  Rolbus

  Rolbus Westland is er speciaal voor mensen van alle leeftijden met een lichamelijke beperking. Met deze recreatieve vervoersdienst die wordt uitgevoerd door vrijwilligers van Vitis Welzijn reist u binnen Westland voordelig naar waar u maar wilt.
   Meer info>
   Informatiekaart met proces

   Plusbus

   Speciaal voor zestigplussers is er de Plusbus. Met deze vervoersdienst van Vitis Welzijn reist u binnen Westland en Hoek van Holland voordelig naar waar u maar wilt.
    Meer info>
    Informatiekaart met proces

    Vervoersbegeleiding

    U heeft een afspraak bij bijvoorbeeld de dokter, de tandarts of in het ziekenhuis. U vindt het lastig om alleen te gaan en u kunt bij het bezoek wel wat hulp gebruiken. Dan is de vervoersbegeleiding van Vitis Welzijn iets voor u.
     Meer info>
     Informatiekaart met proces

     Aanvraag zorgregisseur

     Bent u op zoek naar één contactpersoon voor al uw zorg? Vraag dan een zorgregisseur van het Sociaal Kernteam Westland aan. Hij of zij maakt samen met u een persoonlijk plan en helpt u om uw problemen op te lossen. Daarnaast helpt de zorgregisseur u ook als het u even niet lukt om grip op uw situatie te houden.

     De Zorgregisseur is er voor jong en oud en helpt bijvoorbeeld bij problemen door schulden, echtscheiding, ziekte, gezinsproblemen en jeugdproblemen.
      Meer info>
      Informatiekaart met proces

      Scootmobiel

      Waarschijnlijk heeft u of iemand uit u omgeving problemen met het zich lopend verplaatsen. Op deze pagina vindt u naast informatie over de scootmobiel, ook informatie over welke andere mogelijkheden en alternatieven er zijn om uw vervoersprobleem op te lossen.

      Als u niet goed (meer) ter been bent, maar er nog graag zelfstandig op uit wil dan kan een scootmobiel uitkomt bieden. 
       Meer info>
       Informatiekaart met proces

       Leerlingenvervoer

       Meestal kunnen Westlandse leerlingen zelfstandig de weg naar school afleggen. Soms worden ze gebracht en gehaald door de ouders/verzorgers. Maar dat kan niet altijd. U kunt dan eventueel een beroep doen op Leerlingenvervoer.
        Meer info>
        Informatiekaart

        Regiotaxi Haaglanden

        Regiotaxi Haaglanden is een vorm van openbaar vervoer. Het is een taxi voor een prijs die tussen die van het gewone openbaar vervoer en de taxi in ligt. Regiotaxi haalt u op bij de voordeur en brengt u tot de deur van uw bestemming. U kunt zeven dagen per week reizen, tussen 06.00 uur en 01.00 uur.

         Meer info>
         Informatiekaart

         Valys vervoer buiten de regio

         Op familiebezoek of een dagje erop uit? Valys is er voor reizigers die zich niet goed kunnen bewegen en die leuke uitstapjes buiten hun eigen regio willen maken. U gebruikt Valys als u verder reist dan 5 OV-zones of 25 km vanaf uw woonadres. Valys brengt u prettig en veilig voor een aantrekkelijk tarief naar uw bestemming.

         Prijsindicatie: vanaf €0,20 per kilometer. 
          Meer info>
          Organisatie

          Zonnebloem auto

          Zonnebloemauto voor rolstoel en scootmobiel
          • Locatie

           Tiendweg 2
           2671 SB Naaldwijk
          • Bereikbaarheid

           Telefoon088 – 0016717
          Meer info>
          De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

          Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
          @2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid