Bel ons : 140174

Aanbod voor personenvervoer

RegioTaxi pasInformatiekaart met proces

RegioTaxi pas

Regiotaxi is een vorm van openbaar vervoer. Een taxi voor een prijs die tussen die van het gewone openbaar vervoer en de taxi ligt. Regiotaxi haalt u op bij de voordeur en brengt u tot de deur van uw bestemming. Regiotaxi is voor iedereen beschikbaar, maar is speciaal ingericht voor reizigers met een mobiliteitsbeperking.
  Meer info>
  RolbusInformatiekaart met proces

  Rolbus

  Rolbus Westland is er speciaal voor mensen van alle leeftijden met een lichamelijke beperking. Met deze recreatieve vervoersdienst die wordt uitgevoerd door vrijwilligers van Vitis Welzijn reist u binnen Westland voordelig naar waar u maar wilt.
   Meer info>
   PlusbusInformatiekaart met proces

   Plusbus

   Speciaal voor zestigplussers is er de Plusbus. Met deze vervoersdienst van Vitis Welzijn reist u binnen Westland en Hoek van Holland voordelig naar waar u maar wilt.
    Meer info>
    VervoersbegeleidingInformatiekaart met proces

    Vervoersbegeleiding

    U heeft een afspraak bij bijvoorbeeld de dokter, de tandarts of in het ziekenhuis. U vindt het lastig om alleen te gaan en u kunt bij het bezoek wel wat hulp gebruiken. Dan is de vervoersbegeleiding van Vitis Welzijn iets voor u.
     Meer info>
     ScootmobielInformatiekaart met proces

     Scootmobiel

     Waarschijnlijk heeft u of iemand uit u omgeving problemen met het zich lopend verplaatsen. Op deze pagina vindt u naast informatie over de scootmobiel, ook informatie over welke andere mogelijkheden en alternatieven er zijn om uw vervoersprobleem op te lossen.

     Als u niet goed (meer) ter been bent, maar er nog graag zelfstandig op uit wil dan kan een scootmobiel uitkomt bieden. 
      Meer info>
      LeerlingenvervoerInformatiekaart met proces

      Leerlingenvervoer

      Meestal kunnen Westlandse leerlingen zelfstandig de weg naar school afleggen. Soms worden ze gebracht en gehaald door de ouders/verzorgers. Maar dat kan niet altijd. U kunt dan eventueel een beroep doen op Leerlingenvervoer.
       Meer info>
       Regiotaxi HaaglandenInformatiekaart

       Regiotaxi Haaglanden

       Regiotaxi Haaglanden is een vorm van openbaar vervoer. Een taxi voor een prijs die tussen die van het gewone openbaar vervoer en de taxi ligt. Regiotaxi haalt u op bij de voordeur en brengt u tot de deur van uw bestemming.

        Meer info>
        Valys vervoer buiten de regioInformatiekaart

        Valys vervoer buiten de regio

        Valys is sociaal-recreatief vervoer buiten de regio voor reizigers met een mobiliteitsbeperking. U kunt Valys gebruiken als u verder reist dan 5 OV-zones vanaf uw woonadres. Valys brengt u waar u met het lokale vervoerssysteem niet kunt komen. Om van deze dienst gebruik te kunnen maken is een WMO-indicatie verplicht.

        Prijsindicatie: vanaf €0,20 per kilometer.
         Meer info>
         Zonnebloem autoOrganisatie

         Zonnebloem auto

         De Zonnebloem biedt rolstoelvervoer voor een betaalbare prijs. Want iedereen moet in alle vrijheid op pad kunnen gaan, ook als je gebruik maakt van een rolstoel.
         • Locatie

          Tiendweg 2
          2671 SB Naaldwijk
         • Bereikbaarheid

          Telefoon088 – 0016717
         Meer info>
         De gemeente Westland heeft samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland ontwikkeld.

         Heeft u opmerkingen? Graag ontvangen wij uw feedback indien informatie niet correct is of aangevuld moet worden. U kunt dan contact opnemen met SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
         @2019 Sociaal Plein Westland | Proclaimer