Bel ons : 140174

Aanbod voor Mantelzorgers

Aanvraag zorgregisseurInformatiekaart met proces

Aanvraag zorgregisseur

Bent u op zoek naar één contactpersoon voor al uw zorg? Vraag dan een zorgregisseur van het Sociaal Kernteam Westland aan. Hij of zij maakt samen met u een persoonlijk plan en helpt u om uw problemen op te lossen. Daarnaast helpt de zorgregisseur u ook als het u even niet lukt om grip op uw situatie te houden.

De Zorgregisseur is er voor jong en oud en helpt bijvoorbeeld bij problemen door schulden, echtscheiding, ziekte, gezinsproblemen en jeugdproblemen.
  Meer info>
  Kortdurend verblijfInformatiekaart met proces

  Kortdurend verblijf

  Kortdurend verblijf is een vorm van respijtzorg. Kortdurend verblijf kan worden ingezet als het noodzakelijk is degene te ontlasten die normaal gesproken de (mantel)zorg biedt. Daarnaast moet degene die de (mantel)zorg ontvangt zijn aangewezen op zorg met permanent toezicht.
   Meer info>
   MantelzorgersInformatiekaart met proces

   Mantelzorgers

   Mantelzorgers hoeven er niet alleen voor te staan. De consulent mantelzorg van Vitis Welzijn zet samen met u, vertrouwelijk en vrijblijvend, de mogelijkheden voor ondersteuning op een rij.
    Meer info>
    Strandgoed Ter HeijdeInformatiekaart

    Strandgoed Ter Heijde

    Strandgoed Ter Heijde logies & respijt is een logeerhuis waar mensen met een lichamelijke beperking en/of een lichte vorm van dementie kunnen logeren zodat hun mantelzorger even rust krijgt.

     Meer info>
     RespijtzorgInformatiekaart

     Respijtzorg

     In de gemeente Westland kunt u als mantelzorger via Vitis Welzijn Mantelzorg vragen om een pauze in het zorgen voor een chronisch zieke. Dit heet respijtzorg.
      Meer info>
      Mantelzorg Inloop WestlandActiviteit

      Mantelzorg Inloop Westland

      Mantelzorg Inloop Westland geopend is op 28 november 2018 aan de Dijkweg 21 in Naaldwijk. Het punt begint met zeven vrijwilligers uit overwegend de zorg. Elke woensdagmorgen van 10.00 tot 14.00 uur is de Mantelzorg Inloop Westland open. Elke tweede woensdag van de maand is het centrum extra geopend van 19.00 tot 21.00 uur.
      • Locatie

       Inloophuis Carma
       Dijkweg 21
       2671 GA Naaldwijk
      • Data

       Elke woensdag
       Tijdstip: 10:00 - 14:00
      Meer info>
      De gemeente Westland heeft samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland ontwikkeld.

      Heeft u opmerkingen? Graag ontvangen wij uw feedback indien informatie niet correct is of aangevuld moet worden. U kunt dan contact opnemen met SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
      @2019 Sociaal Plein Westland | Proclaimer