Bel ons : 140174

Aanbod voor Kinderen

Schoolkosten middelbaar beroepsonderwijsInformatiekaart met proces

Schoolkosten middelbaar beroepsonderwijs

Studenten in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en hun ouders komen voor allerlei opleidingskosten te staan. Niet alleen schoolkosten, zoals het aanschaffen van schoolboeken, maar ook wettelijke kosten, zoals lesgeld. 

Mbo-scholen zijn verantwoordelijk voor de basisuitrusting en benodigde leermiddelen voor hun studenten. Mbo-scholen stellen middelen ter beschikking die nodig zijn om het onderwijs te volgen, examens te doen en zo het diploma te behalen.
  Meer info>
  LeerplichtInformatiekaart met proces

  Leerplicht

  Dankzij de leerplichtwet kunnen alle kinderen in Nederland onderwijs volgen. In de wet is zelfs het recht op onderwijs vastgelegd. De leerplicht begint als een kind 5 jaar wordt. Vanaf 5 jaar moet een kind naar school. Alle kinderen blijven leerplichtig tot het einde van het schooljaar waarin ze 16 jaar worden. Hierna zijn leerlingen kwalificatieplichtig. U bent als ouder/verzorger verplicht om een kind in te schrijven op een school. Vanaf 12 jaar is een kind ook zelf verantwoordelijk om naar school te gaan. 
   Meer info>
   Veilig OpgroeienInformatiekaart met proces

   Veilig Opgroeien

   Bij kindermishandeling denkt u wellicht aan fysiek geweld: slaan, schoppen of opzettelijk pijn doen. Maar kindermishandeling heeft veel meer gedaantes. Kindermishandeling kan lichamelijk (ook seksueel) of geestelijk zijn.

   Alles wat voor een kind bedreigend is, valt onder kindermishandeling. Kinderverwaarlozing, ofwel als er helemaal niet naar een kind wordt omgekeken, is ook kindermishandeling.
    Meer info>
    Aanvraag zorgregisseurInformatiekaart met proces

    Aanvraag zorgregisseur

    U kunt bij de zorgregisseur van het Sociaal Kernteam Westland terecht wanneer u op zoek bent naar één aanspreekpunt voor uw zorg die samen met u een plan maakt voor uw persoonlijke situatie en u helpt om de problemen op te lossen. Daarnaast kan de zorgregisseur u ondersteunen wanneer het u even niet lukt om zelf de regie over uw situatie te voeren.

    De Zorgregisseur is er voor jong en oud. Bijvoorbeeld bij problemen met schulden, echtscheiding, zorg en inkomen, maar ook voor gezin en Jeugdhulp
     Meer info>
     Hulp bij verslaving voor jeugdInformatiekaart met proces

     Hulp bij verslaving voor jeugd

     Je bent verslaafd en daar wil je vanaf. Je kan hier wel wat hulp bij gebruiken.
      Meer info>
      Informatiekaart met proces

      Angsten

      U heeft vragen over angsten bij uw kind
      Iedereen voelt zich wel eens bang, angstig of zenuwachtig. Soms kun je veel last ervaren van angsten. Ook bij kinderen kan dit voorkomen. Dan wilt u als ouder graag weten wat de mogelijkheden voor hulp zijn.
       Meer info>
       Persoonsgebonden Budget (PGB) voor Jeugd en GezinInformatiekaart met proces

       Persoonsgebonden Budget (PGB) voor Jeugd en Gezin

       U wilt informatie over of ondersteuning bij vragen over uw gezin.

       U heeft een hulpvraag over uw gezin of uw kinderen en u zou daar graag een persoonsgebonden budget voor willen aanvragen. Het Sociaal Kernteam Westland kan u daarbij helpen.
        Meer info>
        Hulp bij autismeInformatiekaart met proces

        Hulp bij autisme

        Iemand met autisme verwerkt informatie op een andere manier in de hersenen. Dat heeft positieve kanten (zoals een opmerkelijk oog voor detail) maar ook negatieve kanten (zoals omgaan met anderen of het behouden van overzicht).
         Meer info>
         Individuele studietoeslagInformatiekaart met proces

         Individuele studietoeslag

         Studenten vanaf 18 jaar met een arbeidsbeperking, kunnen in aanmerking komen voor een individuele studietoeslag. Jongeren met een beperking zijn soms minder goed in staat hun opleiding te combineren met werk. De studietoeslag is bedoeld om te voorkomen dat zij hierdoor vaker en meer moeten lenen dan jongeren die naast hun opleiding wel kunnen werken. Je kunt pas een individuele studietoeslag aanvragen vanaf de dag dat je 18 jaar oud bent.
          Meer info>
          KindpakketInformatiekaart met proces

          Kindpakket

          Gemeente Westland wil dat elk kind mee kan doen met zijn of haar leeftijdsgenootjes. Meedoen aan sport, cultuur of, bijvoorbeeld een schoolreisje is belangrijk! En dat geldt ook voor een warme winterjas, een goede fiets en een bibliotheekabonnement. Daarom heeft de gemeente Kindpakket Westland ontwikkeld.

          Als u met uw gezin niet in aanmerking komt voor bijzondere bijstand, maar wel een laag inkomen heeft, dan kan Stichting WestlandPas mogelijk helpen.
           Meer info>
           LeerlingenvervoerInformatiekaart met proces

           Leerlingenvervoer

           Meestal kunnen Westlandse leerlingen zelfstandig de weg naar school afleggen. Soms worden ze gebracht en gehaald door de ouders/verzorgers. Maar dat kan niet altijd. U kunt dan eventueel een beroep doen op Leerlingenvervoer.
            Meer info>
            Computer voor schoolgaande kinderenInformatiekaart met proces

            Computer voor schoolgaande kinderen

            Heeft u schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, een laag inkomen en een bescheiden vermogen? En kunt u de kosten voor de computer niet (helemaal) uit uw eigen inkomen betalen? Dan kunt u misschien gebruik maken van de regeling vergoeding voor computer voor schoolgaande kinderen.

            De gemeente Westland vindt het belangrijk dat schoolgaande kinderen ook thuis gebruik kunnen maken van een computer. Als u deze kosten niet zelf kunt betalen, kunt u hiervoor een aanvraag indienen.
             Meer info>
             Stichting Jarige JobInformatiekaart

             Stichting Jarige Job

             Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor 61.000 kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautjes, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox, want ieder kind verdient een verjaardag!
              Meer info>
              Jeugdfonds Sport & CultuurInformatiekaart

              Jeugdfonds Sport & Cultuur

              Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een tussenpersoon: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.
               Meer info>
               KinderhulpInformatiekaart

               Kinderhulp

               Kinderhulp helpt kinderen die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor 1 op de 9 kinderen niet zo vanzelfsprekend. Dat zijn 398.000 kinderen die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en zorgen hebben. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!
                Meer info>
                Samen voor alle KinderenInformatiekaart

                Samen voor alle Kinderen

                Schoolreisjes, sporten, muziekles, een verjaardag vieren of een dagje uit. Het lijkt zo gewoon dat alle kinderen in Nederland dit kunnen doen, maar niet elke ouder kan dit betalen. 1 op de 9 kinderen groeit namelijk op in armoede, gemiddeld 3 kinderen per klas! Dat is heel erg veel. Sam& springt bij voor de kinderen!
                 Meer info>
                 Steun bij het opvoedenInformatiekaart

                 Steun bij het opvoeden

                 U heeft vragen over het opvoeden van uw kind
                 Opvoeden kan een pittige klus zijn. Uw kind komt bijvoorbeeld afspraken niet na, kan geen nee accepteren of is lastig met eten. Kortom: u heeft moeite om uw kind aan te sturen en uw kind heeft moeite met uw regels en grenzen. U zou hier graag hulp bij willen.
                  Meer info>
                  JongerenwerkInformatiekaart

                  Jongerenwerk

                  Het jongerenwerk werkt in opdracht van de gemeente en zoekt groepen (kwetsbare) en individuele jongeren op in omgevingen waarin zij hun vrije tijd doorbrengen.
                   Meer info>
                   Kids en koffieInformatiekaart

                   Kids en koffie

                   In Westland zijn op 4 locaties in Westland gezellige koffieochtenden te vinden voor ouders met kinderen tot 4 jaar.
                    Meer info>
                    Ouders voor OudersInformatiekaart

                    Ouders voor Ouders

                    Nieuwe energie en ideeën op doen voor je gezin. Voor alle ouders organiseert Ouders voor Ouders Westland inspiratieworkshops.
                     Meer info>
                     Gastouderbureau WestlandOrganisatie

                     Gastouderbureau Westland

                     Gastouderbureau Westland wil kwalitatief hoge, veilige, maar ook gezellige opvang bemiddelen voor uw kind.
                     • Locatie

                      Marnixlaan 39
                      2692 DP 's Gravezande
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-14220312
                     Meer info>
                     Organisatie

                     Sinterklaasbank

                     Voor veel gezinnen in Nederland is ‘Sinterklaas’ namelijk helemaal geen feest, vanwege persoonlijke financiële nood. De Goedheiligman gaat aan hun deur voorbij. Maar hoe leg je een kind uit dat Sinterklaas er niet voor hem of haar is? Dat valt niet uit te leggen.
                     • Locatie


                     • Bereikbaarheid

                     Meer info>
                     Organisatie

                     Henny Coenen Kinder- en Jeugdpraktijk

                     Henny Coenen biedt diagnostisch onderzoek en behandeling van diverse problematiek.
                     • Locatie

                      Molenstraat 212
                      2681 BX Monster
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-241554
                     Meer info>
                     De Rode RidderOrganisatie

                     De Rode Ridder

                     Kinderopvang (halve en hele dagen) kinderen van 0 - 4 jaar. Naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar.
                     • Locatie

                      Sportlaan 49
                      2678 VG De Lier
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-200223
                     Meer info>
                     De Lierse PrinsOrganisatie

                     De Lierse Prins

                     Kinderopvang (halve en hele dagen) kinderen van 0 - 4 jaar. Naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar.
                     • Locatie

                      Van Haemstedestraat 28
                      2678 TX De Lier
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-23526376
                     Meer info>
                     Het Paarse SchaapOrganisatie

                     Het Paarse Schaap

                     Kinderopvang (halve en hele dagen) kinderen van 0 - 4 jaar. Naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar.
                     • Locatie

                      Groeneveld 2
                      2636 AL Schipluiden
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-83651709
                     Meer info>
                     Jippie AnjerOrganisatie

                     Jippie Anjer

                     Kinderopvang (halve en hele dagen) kinderen van 0 - 4 jaar. Naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar.
                     • Locatie

                      Anjer 2
                      2678 PB De Lier
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-42144680
                     Meer info>
                     Jippie FrankenthalerOrganisatie

                     Jippie Frankenthaler

                     Kinderopvang (halve en hele dagen) kinderen van 0 - 4 jaar. Naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar.
                     • Locatie

                      Frankenthaler 1
                      2678 WE De Lier
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-514594
                     Meer info>
                     Koningin HupsakeeOrganisatie

                     Koningin Hupsakee

                     Kinderopvang (halve en hele dagen) kinderen van 0 - 4 jaar. Naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar.
                     • Locatie

                      Achterlaantje 10
                      2678 TC De Lier
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-513529
                     Meer info>
                     De Prinses op de ErwtOrganisatie

                     De Prinses op de Erwt

                     Kinderopvang (halve en hele dagen) kinderen van 0 - 4 jaar. Naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar.
                     • Locatie

                      Anjer 2
                      2678 PB De Lier
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-42144680
                     Meer info>
                     De WaterspiegelOrganisatie

                     De Waterspiegel

                     Kinderopvang (halve en hele dagen) kinderen van 0 - 4 jaar. Naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar.
                     • Locatie

                      Groentelaan 29
                      2292 AD Wateringen
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-13605871
                     Meer info>
                     Okidoki Albert KlingstraatOrganisatie

                     Okidoki Albert Klingstraat

                     Okidoki Biedt niet alleen kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, peuteropvang en peuterspeelzalen verdeeld over zeventien locaties. Ook voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke handicap biedt Okidoki opvang waar dat kan.
                     • Locatie

                      Albert Klingstraat 24
                      2691 ZC 's-Gravenzande
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-820368
                     Meer info>
                     Okidoki BoelhouwerstraatOrganisatie

                     Okidoki Boelhouwerstraat

                     Okidoki Biedt niet alleen kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, peuteropvang en peuterspeelzalen verdeeld over zeventien locaties. Ook voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke handicap biedt Okidoki opvang waar dat kan.
                     • Locatie

                      Boelhouwerstraat 1
                      2691 LR 's-Gravenzande
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-870127
                     Meer info>
                     Okidoki van der Kest WittensstraatOrganisatie

                     Okidoki van der Kest Wittensstraat

                     Okidoki Biedt niet alleen kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, peuteropvang en peuterspeelzalen verdeeld over zeventien locaties. Ook voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke handicap biedt Okidoki opvang waar dat kan.
                     • Locatie

                      Van der Kest Wittensstraat 3
                      2691 XD 's-Gravenzande
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-820371
                     Meer info>
                     Okidoki Koningin Julianaweg 59aOrganisatie

                     Okidoki Koningin Julianaweg 59a

                     Okidoki Biedt niet alleen kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, peuteropvang en peuterspeelzalen verdeeld over zeventien locaties. Ook voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke handicap biedt Okidoki opvang waar dat kan.
                     • Locatie

                      Koningin Julianaweg 59a
                      2692 GC 's-Gravenzande
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-422902/06-19043612
                     Meer info>
                     Okidoki Spinel 6-8Organisatie

                     Okidoki Spinel 6-8

                     Okidoki Biedt niet alleen kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, peuteropvang en peuterspeelzalen verdeeld over zeventien locaties. Ook voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke handicap biedt Okidoki opvang waar dat kan.
                     • Locatie

                      Spinel 6-8
                      2694 TM 's-Gravenzande
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-421150
                     Meer info>
                     BSO Upst@irsOrganisatie

                     BSO Upst@irs

                     Welkom op onze BSO locatie Upst@irs.
                     In deze buitenschoolse opvang locatie vangen wij kinderen op van groep 5 t/m 8.
                     De voormalige kantine van de ’s-Gravenzandse Voetbalvereninging is sfeervol ingericht en biedt ruimte voor de opvang van 3 groepen buitenschoolse opvang. De locatie is te vinden op het Juliana Sportpark. We maken dan ook volop gebruik van de sportvelden.
                     • Locatie

                      Koningin Julianaweg 154A
                      2691 GH 's-Gravenzande
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-416238
                     Meer info>
                     Okidoki DresdenwegOrganisatie

                     Okidoki Dresdenweg

                     Okidoki Biedt niet alleen kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, peuteropvang en peuterspeelzalen verdeeld over zeventien locaties. Ook voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke handicap biedt Okidoki opvang waar dat kan.
                     • Locatie

                      Dresdenweg 1
                      2692 AA 's-Gravenzande
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-441926
                     Meer info>
                     Okidoki EikenlaanOrganisatie

                     Okidoki Eikenlaan

                     Okidoki Biedt niet alleen kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, peuteropvang en peuterspeelzalen verdeeld over zeventien locaties. Ook voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke handicap biedt Okidoki opvang waar dat kan.
                     • Locatie

                      Eikenlaan 50
                      2691 EE 's-Gravenzande
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-412761/06-33135806
                     Meer info>
                     Okidoki WagenmakerstraatOrganisatie

                     Okidoki Wagenmakerstraat

                     Okidoki Biedt niet alleen kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, peuteropvang en peuterspeelzalen verdeeld over zeventien locaties. Ook voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke handicap biedt Okidoki opvang waar dat kan.
                     • Locatie

                      Wagenmakerstraat 53
                      2694 BW 's-Gravenzande
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-422244/06-57169090
                     Meer info>
                     Okidoki Prins BernhardstraatOrganisatie

                     Okidoki Prins Bernhardstraat

                     Okidoki Biedt niet alleen kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, peuteropvang en peuterspeelzalen verdeeld over zeventien locaties. Iedereen is welkom, want het is belangrijk om samen op te groeien, ongeacht geloof, cultuur, maatschappelijke achtergrond of andere verschillen. Ook voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke handicap biedt Okidoki opvang waar dat kan.
                     • Locatie

                      Prins Bernhardstraat 28
                      2691 VK 's-Gravenzande
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-13048899
                     Meer info>
                     Okidoki ObrechtlaanOrganisatie

                     Okidoki Obrechtlaan

                     Okidoki Biedt niet alleen kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, peuteropvang en peuterspeelzalen verdeeld over zeventien locaties. Ook voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke handicap biedt Okidoki opvang waar dat kan.
                     • Locatie

                      Obrechtlaan 12
                      2692 BV 's-Gravenzande
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-47000825
                     Meer info>
                     Okidoki Spinel 2Organisatie

                     Okidoki Spinel 2

                     Okidoki Biedt niet alleen kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, peuteropvang en peuterspeelzalen verdeeld over zeventien locaties. Ook voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke handicap biedt Okidoki opvang waar dat kan.
                     • Locatie

                      Spinel 2
                      2694 TM 's-Gravenzande
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-19947684
                     Meer info>
                     Okidoki De Savornin LohmanstraatOrganisatie

                     Okidoki De Savornin Lohmanstraat

                     Okidoki Biedt niet alleen kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, peuteropvang en peuterspeelzalen verdeeld over zeventien locaties. Ook voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke handicap biedt Okidoki opvang waar dat kan.
                     • Locatie

                      De Savornin Lohmanstraat 1
                      2672 BB Naaldwijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-47762569
                     Meer info>
                     2EekhoornsOrganisatie

                     2Eekhoorns

                     Kinderdagverblijf 2Eekhoors in de wijk Hoogeland (Naaldwijk)
                     • Locatie

                      Hastastraat 13
                      2672 HC Naaldwijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-769092
                     Meer info>
                     2Flamingo'sOrganisatie

                     2Flamingo's

                     2 Flamingo's biedt buitenschoolse opvang met mogelijkheid tot het volgen van workshops sport, koken, theater etcetera.
                     • Locatie

                      Sibelius 1
                      2671 VV Naaldwijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-13830454
                     Meer info>
                     2PinguïnsOrganisatie

                     2Pinguïns

                     2Pinguïns in de wijk Woerdblok voor kinderopvang en buitenschoolse opvang.
                     • Locatie

                      De Gouwe 8
                      2673 BK Naaldwijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-210762
                     Meer info>
                     2BallonnenOrganisatie

                     2Ballonnen

                     2Ballonnen in Monster voor kinderopvang en buitenschoolse opvang.
                     • Locatie

                      Kloosterlaan 53
                      2681 LD Monster
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-281026
                     Meer info>
                     2VliegersOrganisatie

                     2Vliegers

                     2Vliegers biedt kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang.
                     • Locatie

                      Duyvenvoordestraat 80
                      2681 HN Monster
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-244471
                     Meer info>
                     Simba ZilvermeeuwstraatOrganisatie

                     Simba Zilvermeeuwstraat

                     Simba (kinderdagverblijf) biedt opvang voor baby's, peuters, kleuters.
                     • Locatie

                      Zilvermeeuwstraat 1
                      2681 TT Monster
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-243104
                     Meer info>
                     Simba BlinkerdOrganisatie

                     Simba Blinkerd

                     Simba biedt kinderopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.
                     • Locatie

                      Poelenburgh 1
                      2681 NW Monster
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-254851
                     Meer info>
                     Simba Pr8 Paleis RijnwegOrganisatie

                     Simba Pr8 Paleis Rijnweg

                     Simba biedt kinderopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.
                     • Locatie

                      Rijnweg 71
                      2681 SC Monster
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-20026617
                     Meer info>
                     Simba ZeesterOrganisatie

                     Simba Zeester

                     Simba biedt kinderopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.
                     • Locatie

                      Choorstraat 45
                      2681 AP Monster
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-248200
                     Meer info>
                     Simba de LeuningjesOrganisatie

                     Simba de Leuningjes

                     Simba biedt kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.
                     • Locatie

                      Julianastraat 49
                      2685 BB Poeldijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-287775
                     Meer info>
                     Simba De Nieuwe Weg DaltonOrganisatie

                     Simba De Nieuwe Weg Dalton

                     Simba biedt kinderopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.
                     • Locatie

                      Bernardolaan 16/18
                      2685 WB Poeldijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-22209374
                     Meer info>
                     Kwest KC DoReMiOrganisatie

                     Kwest KC DoReMi

                     DoReMI vangt baby's en kleuters op.
                     • Locatie

                      Druivenstraat 30
                      2671 SK Naaldwijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-623064
                     Meer info>
                     Kwest KC SamsamOrganisatie

                     Kwest KC Samsam

                     SamSam biedt opvang voor baby's, peuters.
                     • Locatie

                      Gerberalaan 2
                      2671 KD Naaldwijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-628899
                     Meer info>
                     Kwest KC KwesthomeOrganisatie

                     Kwest KC Kwesthome

                     Kindercentrum KwestHome heeft drie dagopvanggroepen en twee BSO's
                     • Locatie

                      Schiereiland 52
                      2673 CX Naaldwijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-820950
                     Meer info>
                     Kwest PO Op StapOrganisatie

                     Kwest PO Op Stap

                     Kindercentrum Op Stap heeft één groep, de buitengroep. De buitengroep is een verlengde peuteropvanggroep voor kinderen vanaf 3 jaar.
                     • Locatie

                      Druivenstraat 30
                      2671 SK Naaldwijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-28204333
                     Meer info>
                     KwestKids, OlympusOrganisatie

                     KwestKids, Olympus

                     De buitenschoolse opvang in Naaldwijk heeft verschillende locaties. Alle groepen bieden uitdagende activiteiten aan. En iedere vakantie zorgen we ervoor dat het een feest wordt, met soms een uitstapje naar bijvoorbeeld bos, strand of een leuk museum.
                     • Locatie

                      Galgeweg 33
                      2671 MR Naaldwijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-21682117
                     Meer info>
                     KwestKids, MontessoriOrganisatie

                     KwestKids, Montessori

                     De buitenschoolse opvang in Naaldwijk heeft verschillende locaties. Alle groepen bieden uitdagende activiteiten aan. En iedere vakantie zorgen we ervoor dat het een feest wordt, met soms een uitstapje naar bijvoorbeeld bos, strand of een leuk museum.
                     • Locatie

                      Schubertstraat 2
                      2671 TB Naaldwijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-34903362
                     Meer info>
                     KwestKids, RegenboogOrganisatie

                     KwestKids, Regenboog

                     De buitenschoolse opvang in Naaldwijk heeft verschillende locaties. Alle groepen bieden uitdagende activiteiten aan. En iedere vakantie zorgen we ervoor dat het een feest wordt, met soms een uitstapje naar bijvoorbeeld bos, strand of een leuk museum.
                     • Locatie

                      Aalbersestraat 47
                      2672 DR Naaldwijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-22771820
                     Meer info>
                     KwestKids, DruivenstraatOrganisatie

                     KwestKids, Druivenstraat

                     De buitenschoolse opvang in Naaldwijk heeft verschillende locaties. Alle groepen bieden uitdagende activiteiten aan. En iedere vakantie zorgen we ervoor dat het een feest wordt, met soms een uitstapje naar bijvoorbeeld bos, strand of een leuk museum.
                     • Locatie

                      Druivenstraat 30
                      2671 SK Naaldwijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-15623894
                     Meer info>
                     KwestKids, SchiereilandOrganisatie

                     KwestKids, Schiereiland

                     De buitenschoolse opvang in Naaldwijk heeft verschillende locaties. Alle groepen bieden uitdagende activiteiten aan. En iedere vakantie zorgen we ervoor dat het een feest wordt, met soms een uitstapje naar bijvoorbeeld bos, strand of een leuk museum.
                     • Locatie

                      Schiereiland 52
                      2673 CX Naaldwijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-820950
                     Meer info>
                     Kwest KC KiekaboeOrganisatie

                     Kwest KC Kiekaboe

                     Vlakbij de sportvelden, in hetzelfde pand als basisschool Het Palet vind u kindercentrum Kiekaboe.
                     • Locatie

                      Adelaarshorst 23
                      2675 WJ Honselersdijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-641839
                     Meer info>
                     PeuterhofOrganisatie

                     Peuterhof

                     De peuters die gebruik maken van gesubsudieerde peuteropvang hebben een groep aan de Dijkstraat in het pand KwestFactory.
                     • Locatie

                      Dijkstraat 45
                      2675 AV Honselersdijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-18697444
                     Meer info>
                     Kwestkids, KwestFactoryOrganisatie

                     Kwestkids, KwestFactory

                     Wat ooit een bouwmarkt was is nu een heuse BSO Factory geworden met verschillende ruimtes voor groot en klein. Het is een locatie met vele mogelijkheden.
                     • Locatie

                      Dijkstraat 45
                      2675 AV Honselersdijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-621524
                     Meer info>
                     KwestKids, KyckmarOrganisatie

                     KwestKids, Kyckmar

                     Van schoollokaal naar BSO-groep in een handomdraai. Samenleven in een ruim lokaal met een eigentijdse look.
                     • Locatie

                      Windmolen 180
                      2291 KS Wateringen
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-10477000
                     Meer info>
                     KwestKids, Koningin JulianaOrganisatie

                     KwestKids, Koningin Juliana

                     BSO KwestKids De Lier heeft twee locaties. Locatie Koningin Juliana en locatie Prins Maurits voor opvang van kinderen van 4 tot 12 jaar.
                     • Locatie

                      Abel Tasmanlaan 1
                      2678 ER De Lier
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-58990154
                     Meer info>
                     KwestKids, Prins MauritsOrganisatie

                     KwestKids, Prins Maurits

                     BSO KwestKids De Lier heeft twee locaties. Locatie Koningin Juliana en locatie Prins Maurits voor opvang van kinderen van 4 tot 12 jaar.
                     • Locatie

                      Frankenthaler 1
                      2678 WE De Lier
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-10995560
                     Meer info>
                     Kris KrasOrganisatie

                     Kris Kras

                     De buitenschoolse opvang in Maasdijk heeft twee groepen. De kleine Beestenbende en De grote Beestenbende. Beide groepen bieden uitdagende activiteiten aan.
                     • Locatie

                      Prinsenlaan 11
                      2676 VN Maasdijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-517614
                     Meer info>
                     KwestKids, AventurijnOrganisatie

                     KwestKids, Aventurijn

                     De buitenschoolse opvang in Maasdijk heeft twee groepen. De kleine Beestenbende en De grote Beestenbende. Beide groepen bieden uitdagende activiteiten aan.
                     • Locatie

                      Tuindersweg 52
                      2676 BJ Maasdijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-517614/06-12409933
                     Meer info>
                     Okidoki LeeuwerikOrganisatie

                     Okidoki Leeuwerik

                     Op Villa Okidoki Leeuwerik worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Tevens buitenschoolse opvang voor kinderen 4-12 jaar.
                     • Locatie

                      Leeuwerik 9
                      2295 PE Kwintsheul
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-615151
                     Meer info>
                     Villa Okidoki SchaepmanstraatOrganisatie

                     Villa Okidoki Schaepmanstraat

                     Op Villa Okidoki Schaepmanstraat worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.
                     • Locatie

                      Dr. Schaepmanstraat 2
                      2291 SX Wateringen
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-49661232
                     Meer info>
                     Villa Okidoki Pieter van der PlasOrganisatie

                     Villa Okidoki Pieter van der Plas

                     Bij Villa Okidoki Pieter van der Plas worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 - 4 jaar.
                     • Locatie

                      Pieter van der Plasstraat 22
                      2291 SE Wateringen
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-763803
                     Meer info>
                     Villa Okidoki BakkershofOrganisatie

                     Villa Okidoki Bakkershof

                     Op Villa Okidoki Bakkershof worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Er wordt ook fle-opvang aangeboden.
                     • Locatie

                      Bakkershof 140
                      2291 DE Wateringen
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-225090
                     Meer info>
                     IKC De Ontdekking 's GravenzandeOrganisatie

                     IKC De Ontdekking 's Gravenzande

                     Integraal Kind Centrum De Ontdekking biedt verschillende soorten kinderopvang op hoogwaardig niveau. Huiselijkheid en vertrouwen zijn kernwoorden binnen de organisatie.
                     • Locatie

                      Koningin Julianaweg 160 B
                      2691 TM 's-Gravenzande
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-237777
                     Meer info>
                     IKC De Ontdekking MonsterOrganisatie

                     IKC De Ontdekking Monster

                     Integraal Kind Centrum De Ontdekking biedt verschillende soorten kinderopvang op hoogwaardig niveau. Huiselijkheid en vertrouwen zijn kernwoorden binnen de organisatie.
                     • Locatie

                      Slangekruid 13
                      2681 XR Monster
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-506311
                     Meer info>
                     Smallsteps WesthofOrganisatie

                     Smallsteps Westhof

                     Smallsteps Westhof heeft twee verticale groepen. In een verticale groep zitten kinderen van 0 tot 4, ook broertjes en zusjes. Je kind houdt jarenlang dezelfde groep.Daarnaast is er een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4.
                     • Locatie

                      De Ruijtbaan 81
                      2685 RS Poeldijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-246992
                     Meer info>
                     Smallsteps KyckertOrganisatie

                     Smallsteps Kyckert

                     Smallsteps Kyckert heeft horizontale en verticale groepen. In een horizontale groep zitten kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd.
                     • Locatie

                      Lange Spruit 88
                      2291 LC Wateringen
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-615155
                     Meer info>
                     Smallsteps BombarieOrganisatie

                     Smallsteps Bombarie

                     Bij Smallsteps Bombarie kan je kind na schooltijd al zijn energie kwijt. Meedoen met het thema, buiten spelen, vrij spelen… voor elk kind is er genoeg te doen!
                     • Locatie

                      Doelstraat 48
                      3155 AJ Maasland
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon010-5990901
                     Meer info>
                     Stichting iQOrganisatie

                     Stichting iQ

                     Stichting iQ+ heeft het streven de handen van professionals, onderwijs, gezondheidszorg, overheid en ouders ineen te slaan om het pad voor het hoogbegaafde kind te banen, zodat het intellectuele talent tot bloei komt
                     • Locatie

                      Oudlaan 225
                      2672 BS Naaldwijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06-40801651
                     Meer info>
                     Smallsteps DokusOrganisatie

                     Smallsteps Dokus

                     Je vindt het kinderdagverblijf midden tussen de basisscholen in de oude kern van Maasland.
                     • Locatie

                      Kluisweer 2b
                      3155 BJ Maasland
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon010-5990901
                     Meer info>
                     Smallsteps Sport en Spel MaaslandOrganisatie

                     Smallsteps Sport en Spel Maasland

                     "Je kind kan zich lekker uitleven op onze eigen sportvelden. We zijn zo veel mogelijk in de frisse buitenlucht. Kom gerust eens kijken
                     • Locatie

                      Baanderheer 20
                      3155 NA Maasland
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon010-5990901
                     Meer info>
                     Smallsteps KinderopvangOrganisatie

                     Smallsteps Kinderopvang

                     Met verschillende kinderdagverblijven (crèches), peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties in heel Nederland, is Smallsteps een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland.
                     • Locatie

                      Demmersweg 76
                      7556 BN Hengelo
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon074-2405577
                     Meer info>
                     Okidoki B.V.Organisatie

                     Okidoki B.V.

                     Okidoki Biedt niet alleen kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, peuteropvang en peuterspeelzalen verdeeld over zeventien locaties. Ook voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke handicap biedt Okidoki opvang waar dat kan.
                     • Locatie

                      Dresdenweg 1
                      2692 AA 's-Gravenzande
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon0174-441510
                     Meer info>
                     De Lange Keizer KinderopvangOrganisatie

                     De Lange Keizer Kinderopvang

                     Kinderopvang de Lange Keizer heeft tot doel goede kinderopvang te bieden door ieder kind op een verantwoorde en veilige manier uit te dagen tot activiteit, ontdekking en creativiteit.
                     • Locatie

                      Rotterdamseweg 51
                      2628 AJ Delft
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon015-2120905
                     Meer info>
                     SocatotsOrganisatie

                     Socatots

                     SOCATOTS is een wereldwijd toonaangevende organisatie waar het gaat om het aanbieden van voetbalgerelateerde fysieke ontwikkelingsactiviteiten voor jonge kinderen tussen zes maanden en vijf jaar.
                     • Locatie


                     • Bereikbaarheid

                     Meer info>
                     Stichting VitalisOrganisatie

                     Stichting Vitalis

                     Stichting Vitalis is een stichting die, al 40 jaar, kinderen tussen 5 en18 jaar koppelt aan een volwassen vrijwilliger. Samen trekken ze een jaar lang wekelijks een paar uurtjes met elkaar op en ondernemen ze gezellige activiteiten.
                     • Locatie

                      Papsouwselaan 119 Unit L
                      2624 AK Delft
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon06 - 38276588
                     Meer info>
                     KDC Zonnehof NaaldwijkOrganisatie

                     KDC Zonnehof Naaldwijk

                     • Locatie

                      Gerberalaan 4
                      2671 KD Naaldwijk
                     • Bereikbaarheid

                      Telefoon088 9677700
                     Meer info>
                     De gemeente Westland heeft samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland ontwikkeld.

                     Heeft u opmerkingen? Graag ontvangen wij uw feedback indien informatie niet correct is of aangevuld moet worden. U kunt dan contact opnemen met SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
                     @2019 Sociaal Plein Westland | Proclaimer