Bel ons : 140174
decoratieve header

Aanbod voor Kinderen

Schoolkosten middelbaar beroepsonderwijsInformatiekaart met proces

Schoolkosten middelbaar beroepsonderwijs

Studenten in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en hun ouders komen voor allerlei opleidingskosten te staan. Niet alleen schoolkosten, zoals het aanschaffen van schoolboeken, maar ook wettelijke kosten, zoals lesgeld. 

Mbo-scholen zijn verantwoordelijk voor de basisuitrusting en benodigde leermiddelen voor hun studenten. Mbo-scholen stellen middelen ter beschikking die nodig zijn om het onderwijs te volgen, examens te doen en zo het diploma te behalen.
  Meer info>
  Veilig OpgroeienInformatiekaart met proces

  Veilig Opgroeien

  Bij kindermishandeling denkt u wellicht aan fysiek geweld: slaan, schoppen of opzettelijk pijn doen. Maar kindermishandeling heeft veel meer gedaantes. Kindermishandeling kan lichamelijk (ook seksueel) of geestelijk zijn.

  Alles wat voor een kind bedreigend is, valt onder kindermishandeling. Kinderverwaarlozing, ofwel als er helemaal niet naar een kind wordt omgekeken, is ook kindermishandeling.
   Meer info>
   Aanvraag zorgregisseurInformatiekaart met proces

   Aanvraag zorgregisseur

   Bent u op zoek naar één contactpersoon voor al uw zorg? Vraag dan een zorgregisseur van het Sociaal Kernteam Westland aan. Hij of zij maakt samen met u een persoonlijk plan en helpt u om uw problemen op te lossen. Daarnaast helpt de zorgregisseur u ook als het u even niet lukt om grip op uw situatie te houden.

   De Zorgregisseur is er voor jong en oud en helpt bijvoorbeeld bij problemen door schulden, echtscheiding, ziekte, gezinsproblemen en jeugdproblemen.
    Meer info>
    Hulp bij verslaving voor jeugdInformatiekaart met proces

    Hulp bij verslaving voor jeugd

    Je bent verslaafd en daar wil je vanaf. Je kan hier wel wat hulp bij gebruiken.
     Meer info>
     Informatiekaart met proces

     Ontwikkelingsproblematiek

     U wilt informatie over of ondersteuning bij vragen over de ontwikkeling van uw kind.
      Meer info>
      Hulp bij autismeInformatiekaart met proces

      Hulp bij autisme

      Heeft u hulp nodig bij autisme? Iemand met autisme verwerkt informatie op een andere manier in de hersenen. Dat heeft positieve kanten (zoals een opmerkelijk oog voor detail) maar ook negatieve kanten (zoals omgaan met anderen of het houden van overzicht).
       Meer info>
       Individuele studietoeslagInformatiekaart met proces

       Individuele studietoeslag

       Studenten vanaf 18 jaar met een arbeidsbeperking, kunnen in aanmerking komen voor een individuele studietoeslag. Jongeren met een beperking zijn soms minder goed in staat hun opleiding te combineren met werk. De studietoeslag is bedoeld om te voorkomen dat zij hierdoor vaker en meer moeten lenen dan jongeren die naast hun opleiding wel kunnen werken. Je kunt pas een individuele studietoeslag aanvragen vanaf de dag dat je 18 jaar oud bent.
        Meer info>
        KindpakketInformatiekaart met proces

        Kindpakket

        Gemeente Westland wil dat elk kind mee kan doen met zijn of haar leeftijdsgenootjes. Meedoen aan sport, cultuur of, bijvoorbeeld een schoolreisje is belangrijk! En dat geldt ook voor een warme winterjas, een goede fiets en een bibliotheekabonnement. Daarom heeft de gemeente Kindpakket Westland ontwikkeld.

        Als u met uw gezin niet in aanmerking komt voor bijzondere bijstand, maar wel een laag inkomen heeft, dan kan Stichting WestlandPas mogelijk helpen.
         Meer info>
         LeerlingenvervoerInformatiekaart met proces

         Leerlingenvervoer

         Meestal kunnen Westlandse leerlingen zelfstandig de weg naar school afleggen. Soms worden ze gebracht en gehaald door de ouders/verzorgers. Maar dat kan niet altijd. U kunt dan eventueel een beroep doen op Leerlingenvervoer.
          Meer info>
          Computer voor schoolgaande kinderenInformatiekaart met proces

          Computer voor schoolgaande kinderen

          Heeft u schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar en kunt u een computer niet (helemaal) betalen? Heeft u een laag inkomen en weinig eigen vermogen? Dan kan het zijn dat u recht heeft op de vergoeding voor een computer voor schoolgaande kinderen.
           Meer info>
           LeerplichtInformatiekaart met proces

           Leerplicht

           Dankzij de leerplichtwet kunnen alle kinderen in Nederland onderwijs volgen. In de wet is zelfs het recht op onderwijs vastgelegd. De leerplicht begint als een kind 5 jaar wordt. Vanaf 5 jaar moet een kind naar school. Alle kinderen blijven leerplichtig tot het einde van het schooljaar waarin ze 16 jaar worden. Hierna zijn leerlingen kwalificatieplichtig. U bent als ouder/verzorger verplicht om een kind in te schrijven op een school. Vanaf 12 jaar is een kind ook zelf verantwoordelijk om naar school te gaan. 
            Meer info>
            Persoonsgebonden Budget (PGB) voor Jeugd en GezinInformatiekaart met proces

            Persoonsgebonden Budget (PGB) voor Jeugd en Gezin

            U wilt informatie over of ondersteuning bij vragen over uw gezin.

            U heeft een hulpvraag over uw gezin of uw kinderen en u zou daar graag een persoonsgebonden budget voor willen aanvragen. Het Sociaal Kernteam Westland kan u daarbij helpen.
             Meer info>
             Stichting Jarige JobInformatiekaart

             Stichting Jarige Job

             In Nederland zijn 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis én op school!
              Meer info>
              Jeugdfonds Sport & CultuurInformatiekaart

              Jeugdfonds Sport & Cultuur

              Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Dat kan alleen door een tussenpersoon, bijvoorbeeld een meester of juf, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.
               Meer info>
               Steun bij het opvoedenInformatiekaart

               Steun bij het opvoeden

               Opvoeden kan een pittige klus zijn. Uw kind komt bijvoorbeeld afspraken niet na, accepteert geen nee of is lastig met eten. U heeft moeite met het sturen van uw kind en uw kind heeft moeite met uw regels en grenzen. U wilt hier graag hulp bij.
                Meer info>
                Toeslagen BelastingdienstInformatiekaart

                Toeslagen Belastingdienst

                Hebt u een zorgverzekering, een huurhuis of kinderen? Dan kunt u hiervoor misschien een bijdrage in de kosten krijgen. Zo'n bijdrage heet een toeslag.

                Er zijn 4 toeslagen:
                • zorgtoeslag:een bijdrage in de kosten van uw zorgverzekering
                • huurtoeslag: een bijdrage in uw huurkosten
                • kindgebonden budget: een bijdrage in de kosten van uw kinderen
                • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in de kosten van kinderopvang
                 Meer info>
                 OntwikkelingsproblemenInformatiekaart

                 Ontwikkelingsproblemen

                 U heeft vragen over de ontwikkeling van uw kind. U ziet dat uw kind zich anders (bijvoorbeeld trager of sneller) ontwikkelt dan andere kinderen en u maakt zich daar zorgen over. U vraagt zich af of uw kind misschien ontwikkelingsproblemen heeft. U wilt graag weten wat dit betekent en of u hulp kunt krijgen.
                  Meer info>
                  AngstenInformatiekaart

                  Angsten

                  Iedereen voelt zich wel eens bang, angstig of zenuwachtig, ook kinderen. Maar soms heeft u of uw kind veel last van angst. Wij geven u hieronder meer informatie over angsten en hoe u uzelf of uw kind zou kunnen helpen.
                   Meer info>
                   SAMEN biedt hulpInformatiekaart

                   SAMEN biedt hulp

                   Schoolreisjes, sporten, muziekles, een verjaardag vieren of een dagje uit. Het lijkt zo gewoon dat alle kinderen in Nederland dit kunnen doen. Maar niet elke ouder kan dit betalen. 1 op de 9 kinderen groeit op in armoede, dat zijn gemiddeld 3 kinderen per klas! Dat is heel erg veel. Sam& helpt deze kinderen. Via Sam& krijgen ouders gemakkelijk toegang tot organisaties die helpen als er thuis weinig geld is. 
                    Meer info>
                    KinderhulpInformatiekaart

                    Kinderhulp

                    Kinderhulp helpt kinderen én jongeren tot 21 jaar die in armoede opgroeien. Kinderhulp vindt dat zij er ook bij moeten horen. Helaas is dit voor een heleboel van deze kinderen niet zo logisch. Kinderhulp helpt deze kinderen met simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, of leesboek. Want ook deze kinderen moeten kunnen meedoen en verdienen een mooie toekomst!
                     Meer info>
                     Ouders voor OudersInformatiekaart

                     Ouders voor Ouders

                     Nieuwe energie en ideeën krijgen voor je gezin. Ouders voor Ouders Westland organiseert inspiratieworkshops voor alle ouders.
                      Meer info>
                      Kids en koffieInformatiekaart

                      Kids en koffie

                      In Westland zijn op 4 plekken gezellige koffieochtenden voor ouders van kinderen tot 4 jaar. Van 9.30 tot 11.30 uur ontmoet u andere ouders en wisselt u ervaringen uit met elkaar. Ook zijn er leerzame bijeenkomsten en activiteiten, voor én door ouders samen met hun kinderen. Opa's en oma's van kinderen tot en met 4 jaar zijn ook welkom.
                       Meer info>
                       JongerenwerkInformatiekaart

                       Jongerenwerk

                       Jongerenwerk werkt in opdracht van gemeente Westland en bezoekt (kwetsbare) jongeren op plekken waar zij in hun vrije tijd zijn: bijvoorbeeld op straat, school en andere plekken. Dit kan een groep jongeren maar ook één jongere zijn.
                        Meer info>
                        Gastouderbureau WestlandOrganisatie

                        Gastouderbureau Westland

                        Gastouderbureau Westland wil kwalitatief hoge, veilige, maar ook gezellige opvang bemiddelen voor uw kind.
                        • Locatie

                         Marnixlaan 39
                         2692 DP 's Gravenzande
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-14220312
                        Meer info>
                        Organisatie

                        Vitalismaatjes

                        Stichting Vitalis koppelt vrijwilligers aan kinderen tussen de 5 en 18 jaar die zich als gevolg van een tekort aan aandacht in een kwetsbare positie bevinden en het risico lopen in de problemen te raken. Dit ter voorkoming van intensieve professionele jeugdhulpverlening. 
                        • Locatie

                         Burgemeester van Karnebeeklaan 6
                         2585 BB Den Haag
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon(06) 38 27 65 88
                        Meer info>
                        Okidoki Lange SpruitOrganisatie

                        Okidoki Lange Spruit

                        Okidoki biedt niet alleen peuteropvang en kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, verdeeld over twintig locaties.
                        • Locatie

                         Lange Spruit 88
                         2291 LC Wateringen
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-82457030
                        Meer info>
                        Okidoki Spinel 19Organisatie

                        Okidoki Spinel 19

                        Okidoki biedt niet alleen peuteropvang en kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, verdeeld over twintig locaties.
                        • Locatie

                         Spinel 19
                         2691 TM ‘s-Gravenzande
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06 45147053
                        Meer info>
                        De Rode RidderOrganisatie

                        De Rode Ridder

                        Kinderopvang (halve en hele dagen) kinderen van 0 - 4 jaar. Naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar.
                        • Locatie

                         Sportlaan 49
                         2678 VG De Lier
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-200223
                        Meer info>
                        De Lierse PrinsOrganisatie

                        De Lierse Prins

                        Kinderopvang (halve en hele dagen) kinderen van 0 - 4 jaar. Naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar.
                        • Locatie

                         Van Haemstedestraat 28
                         2678 TX De Lier
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-23526376
                        Meer info>
                        Het Paarse SchaapOrganisatie

                        Het Paarse Schaap

                        Kinderopvang (halve en hele dagen) kinderen van 0 - 4 jaar. Naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar.
                        • Locatie

                         Groeneveld 2
                         2636 AL Schipluiden
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-83651709
                        Meer info>
                        Jippie AnjerOrganisatie

                        Jippie Anjer

                        Kinderopvang (halve en hele dagen) kinderen van 0 - 4 jaar. Naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar.
                        • Locatie

                         Anjer 2
                         2678 PB De Lier
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-42144680
                        Meer info>
                        Jippie FrankenthalerOrganisatie

                        Jippie Frankenthaler

                        Kinderopvang (halve en hele dagen) kinderen van 0 - 4 jaar. Naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar.
                        • Locatie

                         Frankenthaler 1
                         2678 WE De Lier
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-514594
                        Meer info>
                        Koningin HupsakeeOrganisatie

                        Koningin Hupsakee

                        Kinderopvang (halve en hele dagen) kinderen van 0 - 4 jaar. Naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar.
                        • Locatie

                         Achterlaantje 10
                         2678 TC De Lier
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-513529
                        Meer info>
                        De Prinses op de ErwtOrganisatie

                        De Prinses op de Erwt

                        Kinderopvang (halve en hele dagen) kinderen van 0 - 4 jaar. Naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar.
                        • Locatie

                         Anjer 2
                         2678 PB De Lier
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-42144680
                        Meer info>
                        De WaterspiegelOrganisatie

                        De Waterspiegel

                        Kinderopvang (halve en hele dagen) kinderen van 0 - 4 jaar. Naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar.
                        • Locatie

                         Groentelaan 29
                         2292 AD Wateringen
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-13605871
                        Meer info>
                        Okidoki Albert KlingstraatOrganisatie

                        Okidoki Albert Klingstraat

                        Okidoki biedt niet alleen kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, peuteropvang verdeeld over twintig locaties.
                        • Locatie

                         Albert Klingstraat 24
                         2691 ZC 's-Gravenzande
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-820368
                        Meer info>
                        Okidoki Boelhouwerstraat (Heenweg)Organisatie

                        Okidoki Boelhouwerstraat (Heenweg)

                        Okidoki biedt niet alleen peuter- en kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, verdeeld over twintig locaties.
                        • Locatie

                         Boelhouwerstraat 1
                         2691 LR 's-Gravenzande
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-870127
                        Meer info>
                        Okidoki van der Kest Wittensstraat (Brede school De Driekleur)Organisatie

                        Okidoki van der Kest Wittensstraat (Brede school De Driekleur)

                        Okidoki biedt niet alleen peuter- en kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, verdeeld over twintig locaties.
                        • Locatie

                         Van der Kest Wittensstraat 3
                         2691 XD 's-Gravenzande
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-820371
                        Meer info>
                        Okidoki Koningin Julianaweg 59aOrganisatie

                        Okidoki Koningin Julianaweg 59a

                        Okidoki biedt niet alleen peuter- en kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, verdeeld over twintig locaties.
                        • Locatie

                         Koningin Julianaweg 59a
                         2692 GC 's-Gravenzande
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-422902/06-19043612
                        Meer info>
                        Okidoki Spinel 6-8Organisatie

                        Okidoki Spinel 6-8

                        Okidoki biedt niet alleen peuter- en kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, verdeeld over twintig locaties.
                        • Locatie

                         Spinel 6-8
                         2694 TM 's-Gravenzande
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-421150
                        Meer info>
                        BSO Upst@irsOrganisatie

                        BSO Upst@irs

                        Welkom op onze BSO locatie Upst@irs.
                        In deze buitenschoolse opvang locatie vangen wij kinderen op van groep 5 t/m 8.
                        De voormalige kantine van de ’s-Gravenzandse Voetbalvereninging is sfeervol ingericht en biedt ruimte voor de opvang van 3 groepen buitenschoolse opvang. De locatie is te vinden op het Juliana Sportpark. We maken dan ook volop gebruik van de sportvelden.
                        • Locatie

                         Koningin Julianaweg 154A
                         2691 GH 's-Gravenzande
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-416238
                        Meer info>
                        Okidoki DresdenwegOrganisatie

                        Okidoki Dresdenweg

                        Okidoki biedt niet alleen peuter- en kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, verdeeld over twintig locaties.
                        • Locatie

                         Dresdenweg 1
                         2692 AA 's-Gravenzande
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-441926
                        Meer info>
                        Okidoki De Kameleon EikenlaanOrganisatie

                        Okidoki De Kameleon Eikenlaan

                        Okidoki biedt niet alleen peuter- en kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, verdeeld over twintig locaties.
                        • Locatie

                         Eikenlaan 50
                         2691 EE 's-Gravenzande
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-412761/06-33135806
                        Meer info>
                        Okidoki WagenmakerstraatOrganisatie

                        Okidoki Wagenmakerstraat

                        Okidoki biedt niet alleen peuter- en kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, verdeeld over twintig locaties.
                        • Locatie

                         Wagenmakerstraat 53
                         2694 BW 's-Gravenzande
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-422244/06-57169090
                        Meer info>
                        Okidoki Prins BernhardstraatOrganisatie

                        Okidoki Prins Bernhardstraat

                        Okidoki biedt niet alleen peuter- en kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, verdeeld over twintig locaties. Iedereen is welkom, want het is belangrijk om samen op te groeien, ongeacht geloof, cultuur, maatschappelijke achtergrond of andere verschillen.
                        • Locatie

                         Prins Bernhardstraat 28
                         2691 VK 's-Gravenzande
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-13048899
                        Meer info>
                        Okidoki ObrechtlaanOrganisatie

                        Okidoki Obrechtlaan

                        Okidoki biedt niet alleen peuter- en kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, verdeeld over twintig locaties.
                        • Locatie

                         Obrechtlaan 12
                         2692 BV 's-Gravenzande
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-47000825
                        Meer info>
                        Okidoki Spinel 2Organisatie

                        Okidoki Spinel 2

                        Okidoki biedt niet alleen peuter- en kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, verdeeld over twintig locaties.
                        • Locatie

                         Spinel 2
                         2694 TM 's-Gravenzande
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-19947684
                        Meer info>
                        Okidoki De Savornin LohmanstraatOrganisatie

                        Okidoki De Savornin Lohmanstraat

                        Okidoki biedt niet alleen peuter- en kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, verdeeld over twintig locaties.
                        • Locatie

                         De Savornin Lohmanstraat 1
                         2672 BB Naaldwijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-47762569
                        Meer info>
                        2EekhoornsOrganisatie

                        2Eekhoorns

                        2Eekhoors is een kinderdagverblijf in de wijk Hoogeland in Naaldwijk.
                        • Locatie

                         Hastastraat 13
                         2672 HC Naaldwijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174 - 76 90 92
                        Meer info>
                        2Flamingo'sOrganisatie

                        2Flamingo's

                        2 Flamingo's is een buitenschoolse opvang in Naaldwijk waar je allerlei leuke workshops kunt volgen zoals sport, koken, theater en nog veel meer.
                        • Locatie

                         Sibelius 1
                         2671 VV Naaldwijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06 138 304 54
                        Meer info>
                        2PinguïnsOrganisatie

                        2Pinguïns

                        2Pinguïns in de wijk Woerdblok is een kinderopvang en buitenschoolse opvang.
                        • Locatie

                         De Gouwe 8
                         2673 BK Naaldwijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174 - 21 07 62
                        Meer info>
                        2BallonnenOrganisatie

                        2Ballonnen

                        2Ballonnen in Monster is een kinderopvang en buitenschoolse opvang.
                        • Locatie

                         Kloosterlaan 53
                         2681 LD Monster
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174 - 28 10 26
                        Meer info>
                        2VliegersOrganisatie

                        2Vliegers

                        2Vliegers is een kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang.
                        • Locatie

                         Duyvenvoordestraat 80
                         2681 HN Monster
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174 - 24 44 71
                        Meer info>
                        Simba ZilvermeeuwstraatOrganisatie

                        Simba Zilvermeeuwstraat

                        Simba (kinderdagverblijf) biedt opvang voor baby's, peuters, kleuters.
                        • Locatie

                         Zilvermeeuwstraat 1
                         2681 TT Monster
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-243104
                        Meer info>
                        Simba BlinkerdOrganisatie

                        Simba Blinkerd

                        Simba biedt kinderopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.
                        • Locatie

                         Poelenburgh 1
                         2681 NW Monster
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-254851
                        Meer info>
                        Simba Pr8 Paleis RijnwegOrganisatie

                        Simba Pr8 Paleis Rijnweg

                        Simba biedt kinderopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.
                        • Locatie

                         Rijnweg 71
                         2681 SC Monster
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-20026617
                        Meer info>
                        Simba ZeesterOrganisatie

                        Simba Zeester

                        Simba biedt kinderopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.
                        • Locatie

                         Choorstraat 45
                         2681 AP Monster
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-248200
                        Meer info>
                        Simba De Veiling (voorheen de Leuningjes)Organisatie

                        Simba De Veiling (voorheen de Leuningjes)

                        Simba biedt kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.
                        • Locatie

                         Julianastraat 49
                         2685 BB Poeldijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-287775
                        Meer info>
                        Simba De Nieuwe Weg DaltonOrganisatie

                        Simba De Nieuwe Weg Dalton

                        Simba biedt kinderopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.
                        • Locatie

                         Bernardolaan 16/18
                         2685 WB Poeldijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-22209374
                        Meer info>
                        Kwest KC DoReMiOrganisatie

                        Kwest KC DoReMi

                        DoReMI vangt baby's en kleuters op.
                        • Locatie

                         Druivenstraat 30
                         2671 SK Naaldwijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-623064
                        Meer info>
                        Kwest KC SamsamOrganisatie

                        Kwest KC Samsam

                        SamSam biedt opvang voor baby's, peuters.
                        • Locatie

                         Gerberalaan 2
                         2671 KD Naaldwijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-628899
                        Meer info>
                        Kwest KC KwesthomeOrganisatie

                        Kwest KC Kwesthome

                        Kindercentrum KwestHome heeft drie dagopvanggroepen en twee BSO's
                        • Locatie

                         Schiereiland 52
                         2673 CX Naaldwijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-820950
                        Meer info>
                        Kwest PO Op StapOrganisatie

                        Kwest PO Op Stap

                        Kindercentrum Op Stap heeft één groep, de buitengroep. De buitengroep is een verlengde peuteropvanggroep voor kinderen vanaf 3 jaar.
                        • Locatie

                         Druivenstraat 30
                         2671 SK Naaldwijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-28204333
                        Meer info>
                        KwestKids, OlympusOrganisatie

                        KwestKids, Olympus

                        De buitenschoolse opvang in Naaldwijk heeft verschillende locaties. Alle groepen bieden uitdagende activiteiten aan. En iedere vakantie zorgen we ervoor dat het een feest wordt, met soms een uitstapje naar bijvoorbeeld bos, strand of een leuk museum.
                        • Locatie

                         Galgeweg 33
                         2671 MR Naaldwijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-21682117
                        Meer info>
                        KwestKids, MontessoriOrganisatie

                        KwestKids, Montessori

                        De buitenschoolse opvang in Naaldwijk heeft verschillende locaties. Alle groepen bieden uitdagende activiteiten aan. En iedere vakantie zorgen we ervoor dat het een feest wordt, met soms een uitstapje naar bijvoorbeeld bos, strand of een leuk museum.
                        • Locatie

                         Schubertstraat 2
                         2671 TB Naaldwijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-34903362
                        Meer info>
                        KwestKids, RegenboogOrganisatie

                        KwestKids, Regenboog

                        De buitenschoolse opvang in Naaldwijk heeft verschillende locaties. Alle groepen bieden uitdagende activiteiten aan. En iedere vakantie zorgen we ervoor dat het een feest wordt, met soms een uitstapje naar bijvoorbeeld bos, strand of een leuk museum.
                        • Locatie

                         Aalbersestraat 47
                         2672 DR Naaldwijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-22771820
                        Meer info>
                        KwestKids, DruivenstraatOrganisatie

                        KwestKids, Druivenstraat

                        De buitenschoolse opvang in Naaldwijk heeft verschillende locaties. Alle groepen bieden uitdagende activiteiten aan. En iedere vakantie zorgen we ervoor dat het een feest wordt, met soms een uitstapje naar bijvoorbeeld bos, strand of een leuk museum.
                        • Locatie

                         Druivenstraat 30
                         2671 SK Naaldwijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-15623894
                        Meer info>
                        KwestKids, SchiereilandOrganisatie

                        KwestKids, Schiereiland

                        De buitenschoolse opvang in Naaldwijk heeft verschillende locaties. Alle groepen bieden uitdagende activiteiten aan. En iedere vakantie zorgen we ervoor dat het een feest wordt, met soms een uitstapje naar bijvoorbeeld bos, strand of een leuk museum.
                        • Locatie

                         Schiereiland 52
                         2673 CX Naaldwijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-820950
                        Meer info>
                        Kwest KC KiekaboeOrganisatie

                        Kwest KC Kiekaboe

                        Vlakbij de sportvelden, in hetzelfde pand als basisschool Het Palet vind u kindercentrum Kiekaboe.
                        • Locatie

                         Adelaarshorst 23
                         2675 WJ Honselersdijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-641839
                        Meer info>
                        PeuterhofOrganisatie

                        Peuterhof

                        De peuters die gebruik maken van gesubsudieerde peuteropvang hebben een groep aan de Dijkstraat in het pand KwestFactory.
                        • Locatie

                         Dijkstraat 45
                         2675 AV Honselersdijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-18697444
                        Meer info>
                        Kwestkids, KwestFactoryOrganisatie

                        Kwestkids, KwestFactory

                        Wat ooit een bouwmarkt was is nu een heuse BSO Factory geworden met verschillende ruimtes voor groot en klein. Het is een locatie met vele mogelijkheden.
                        • Locatie

                         Dijkstraat 45
                         2675 AV Honselersdijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-621524
                        Meer info>
                        KwestKids, KyckmarOrganisatie

                        KwestKids, Kyckmar

                        Van schoollokaal naar BSO-groep in een handomdraai. Samenleven in een ruim lokaal met een eigentijdse look.
                        • Locatie

                         Windmolen 180
                         2291 KS Wateringen
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-10477000
                        Meer info>
                        KwestKids, Koningin JulianaOrganisatie

                        KwestKids, Koningin Juliana

                        BSO KwestKids De Lier heeft twee locaties. Locatie Koningin Juliana en locatie Prins Maurits voor opvang van kinderen van 4 tot 12 jaar.
                        • Locatie

                         Abel Tasmanlaan 1
                         2678 ER De Lier
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-58990154
                        Meer info>
                        KwestKids, Prins MauritsOrganisatie

                        KwestKids, Prins Maurits

                        BSO KwestKids De Lier heeft twee locaties. Locatie Koningin Juliana en locatie Prins Maurits voor opvang van kinderen van 4 tot 12 jaar.
                        • Locatie

                         Frankenthaler 1
                         2678 WE De Lier
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-10995560
                        Meer info>
                        Kris KrasOrganisatie

                        Kris Kras

                        De buitenschoolse opvang in Maasdijk heeft twee groepen. De kleine Beestenbende en De grote Beestenbende. Beide groepen bieden uitdagende activiteiten aan.
                        • Locatie

                         Prinsenlaan 11
                         2676 VN Maasdijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-517614
                        Meer info>
                        KwestKids, AventurijnOrganisatie

                        KwestKids, Aventurijn

                        De buitenschoolse opvang in Maasdijk heeft twee groepen. De kleine Beestenbende en De grote Beestenbende. Beide groepen bieden uitdagende activiteiten aan.
                        • Locatie

                         Tuindersweg 52
                         2676 BJ Maasdijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-517614/06-12409933
                        Meer info>
                        Okidoki LeeuwerikOrganisatie

                        Okidoki Leeuwerik

                        Op Villa Okidoki Leeuwerik worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Tevens buitenschoolse opvang voor kinderen 4-12 jaar.

                        Okidoki biedt niet alleen peuter- en kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, verdeeld over twintig locaties.
                        • Locatie

                         Leeuwerik 9
                         2295 PE Kwintsheul
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-615151
                        Meer info>
                        Villa Okidoki SchaepmanstraatOrganisatie

                        Villa Okidoki Schaepmanstraat

                        Op Villa Okidoki Schaepmanstraat worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.
                        • Locatie

                         Dr. Schaepmanstraat 2
                         2291 SX Wateringen
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon06-49661232
                        Meer info>
                        Villa Okidoki Pieter van der PlasOrganisatie

                        Villa Okidoki Pieter van der Plas

                        Bij Villa Okidoki Pieter van der Plas worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 - 4 jaar.
                        • Locatie

                         Pieter van der Plasstraat 22
                         2291 SE Wateringen
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-763803
                        Meer info>
                        Villa Okidoki BakkershofOrganisatie

                        Villa Okidoki Bakkershof

                        Op Villa Okidoki Bakkershof worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Er wordt ook flex-opvang aangeboden.
                        • Locatie

                         Bakkershof 140
                         2291 DE Wateringen
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-225090
                        Meer info>
                        IKC De Ontdekking 's GravenzandeOrganisatie

                        IKC De Ontdekking 's Gravenzande

                        Integraal Kind Centrum De Ontdekking biedt verschillende soorten kinderopvang op hoogwaardig niveau. Huiselijkheid en vertrouwen zijn kernwoorden binnen de organisatie.
                        • Locatie

                         Koningin Julianaweg 160 B
                         2691 TM 's-Gravenzande
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-237777
                        Meer info>
                        IKC De Ontdekking MonsterOrganisatie

                        IKC De Ontdekking Monster

                        Integraal Kind Centrum De Ontdekking biedt verschillende soorten kinderopvang op hoogwaardig niveau. Huiselijkheid en vertrouwen zijn kernwoorden binnen de organisatie.
                        • Locatie

                         Slangekruid 13
                         2681 XR Monster
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-506311
                        Meer info>
                        Smallsteps WesthofOrganisatie

                        Smallsteps Westhof

                        Smallsteps Westhof heeft twee verticale groepen. In een verticale groep zitten kinderen van 0 tot 4, ook broertjes en zusjes. Je kind houdt jarenlang dezelfde groep.Daarnaast is er een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4.
                        • Locatie

                         De Ruijtbaan 81
                         2685 RS Poeldijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-246992
                        Meer info>
                        Smallsteps KyckertOrganisatie

                        Smallsteps Kyckert

                        Smallsteps Kyckert heeft horizontale en verticale groepen. In een horizontale groep zitten kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd.
                        • Locatie

                         Lange Spruit 88
                         2291 LC Wateringen
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-615155
                        Meer info>
                        Smallsteps BombarieOrganisatie

                        Smallsteps Bombarie

                        Bij Smallsteps Bombarie kan je kind na schooltijd al zijn energie kwijt. Meedoen met het thema, buiten spelen, vrij spelen… voor elk kind is er genoeg te doen!
                        • Locatie

                         Doelstraat 48
                         3155 AJ Maasland
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon010-5990901
                        Meer info>
                        Smallsteps DokusOrganisatie

                        Smallsteps Dokus

                        Je vindt het kinderdagverblijf midden tussen de basisscholen in de oude kern van Maasland.
                        • Locatie

                         Kluisweer 2b
                         3155 BJ Maasland
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon010-5990901
                        Meer info>
                        Smallsteps Sport en Spel MaaslandOrganisatie

                        Smallsteps Sport en Spel Maasland

                        "Je kind kan zich lekker uitleven op onze eigen sportvelden. We zijn zo veel mogelijk in de frisse buitenlucht. Kom gerust eens kijken
                        • Locatie

                         Baanderheer 20
                         3155 NA Maasland
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon010-5990901
                        Meer info>
                        Smallsteps KinderopvangOrganisatie

                        Smallsteps Kinderopvang

                        Met verschillende kinderdagverblijven (crèches), peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties in heel Nederland, is Smallsteps een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland.
                        • Locatie

                         Demmersweg 76
                         7556 BN Hengelo
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon074-2405577
                        Meer info>
                        Okidoki B.V.Organisatie

                        Okidoki B.V.

                        Okidoki biedt niet alleen peuteropvang en kinderopvang, maar ook buitenschoolse opvang, verdeeld over twintig locaties.
                        • Locatie

                         Dresdenweg 1
                         2692 AA 's-Gravenzande
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon0174-441510
                        Meer info>
                        De Lange Keizer KinderopvangOrganisatie

                        De Lange Keizer Kinderopvang

                        Kinderopvang de Lange Keizer heeft tot doel goede kinderopvang te bieden door ieder kind op een verantwoorde en veilige manier uit te dagen tot activiteit, ontdekking en creativiteit.
                        • Locatie

                         Rotterdamseweg 51
                         2628 AJ Delft
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon015-2120905
                        Meer info>
                        KDC Zonnehof NaaldwijkOrganisatie

                        KDC Zonnehof Naaldwijk

                        • Locatie

                         Gerberalaan 4
                         2671 KD Naaldwijk
                        • Bereikbaarheid

                         Telefoon088 9677700
                        Meer info>
                        De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

                        Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
                        @2020 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid