Skip to content
Bel ons : 140174

Voor iedereen met vragen over welzijn, zorg, gezin, werk en inkomen

'

Disclaimer

Gemeente Westland is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Sociaal Plein Westland – hierna ook te noemen: SPW – doet er alles aan om de website actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

__________________

Copyright

Het materiaal dat getoond wordt op deze website is eigendom van SPW. Tekstueel materiaal mag alleen hergebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Wanneer u gebruik wilt maken van beeldmateriaal, of tekstueel materiaal op een andere wijze wilt gebruiken, neemt u altijd eerst contact op met SPW.

__________________

Links naar derden

 Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan SPW worden beheerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor het gemak van de gebruiker verstrekt. SPW heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten en/of diensten.

__________________

Algemene aansprakelijkheid

SPW sluit iedere aansprakelijkheid uit voor alle schade, directe en indirecte, uit welken hoofde dan ook ontstaan, voortvloeiende uit of verband houdende met het gebruik van informatie, producten of diensten die via SPW worden aangeboden.

__________________

Privacy

 Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Het kan zijn dat tijdens uw bezoek aan de website zogenaamde cookies op uw computer worden geplaatst. Deze cookies zijn kleine tekstbestandjes die alleen gebruikt worden om het aantal bezoekers op de website te meten en om de gebruikerservaring op de website te blijven verbeteren.

__________________

Toegankelijkheidsverklaring

Gemeente Westland streeft naar toegankelijkheidseisen van DigiToegankelijk.nl op niveau AA. Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen.

Als u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaart op onze website, laat het ons dan weten. Bekijk onze contactgegevens.

__________________
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid