Skip to content
Bel ons : 140174

SchuldHulpMaatje

Informatie

Schulden maken mensen afhankelijk. Daarom traint SchuldHulpMaatje vrijwilligers. Zij helpen mensen met (dreigende) schulden om weer een leven zonder schulden te hebben.

SchuldHulpMaatje is een idee van de kerken in Nederland. De vrijwilligers helpen mensen die te maken hebben met (dreigende) schulden. Dit doen ze snel en zonder oordeel. Om te voorkomen dat u in een cirkel van schulden blijft draaien, leren ze u ook hoe u in de toekomst beter met uw geld omgaat. Bij een SchuldHulpMaatje kunt u altijd terecht voor advies of hulp met uw geldzaken.

Maakt u zich zorgen over uw geldzaken?

Ook in Westland maken veel inwoners zich zorgen over hoe zij de maand door moeten komen. Door ziekte, ontslag of andere onverwachte dingen kan het zomaar gebeuren dat u financieel in de problemen komt. Rekeningen blijven komen, terwijl uw inkomsten alleen maar lager worden. Uiteindelijk dreigt u naar de gemeente te moeten voor schuldhulpverlening.

Om te voorkomen dat het zover komt, kunt u contact opnemen met Schuldhulpmaatje Westland. Een maatje helpt u dan om inzicht te krijgen in uw geldzaken en stelt samen met u een plan op om uw financiën weer op orde te krijgen. Mochten de schulden al hoog zijn opgelopen, danhelpen ze u om alle belangrijke documenten te verzamelen die u nodig heeft voor de schuldhulpverlening van gemeente Westland.

Meer informatie en contact:

Stichting Voor Elkaar Westland
06 - 10 50 67 57
info@schuldhulpmaatjewestland.nl
Lees meer op SchuldHulpMaatjeWestland.nl.


De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid