Skip to content
Bel ons : 140174

Regiotaxi Haaglanden

Informatie

Regiotaxi Haaglanden is een vorm van openbaar vervoer. Het is een taxi voor een prijs die tussen die van het gewone openbaar vervoer en de taxi in ligt. Regiotaxi haalt u op bij de voordeur en brengt u tot de deur van uw bestemming. U kunt zeven dagen per week reizen, tussen 06.00 uur en 01.00 uur.

Wie kunnen met de Regiotaxi reizen?

Regiotaxi Haaglanden is er voor iedereen, maar is speciaal ingericht voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Dit zijn mensen die een handicap hebben waardoor ze zich niet goed kunnen bewegen. Heeft u een WMO-indicatie? Dan krijgt u korting op de vervoerskosten.

Wat kost een rit met de regiotaxi?

U rijdt in een regiotaxi vanaf €2,50 per rit. Lees meer over de tarieven van Regiotaxi Haaglanden.

Samen reizen

Soms deelt u een taxi met andere passagiers. Hierdoor kan het gebeuren dat u niet meteen naar uw bestemming gaat. U rijdt dan maximaal 30 minuten om. U betaalt altijd voor de kortste route.

Comfort & Veilig

In de taxi's kunnen rolstoelen, scootmobielen, kinderwagens en rollators. De taxi's voldoen aan alle veiligheidseisen.

Regiotaxi reserveren

Reserveer Regiotaxi minimaal 1 uur van tevoren, als u dit telefonisch doet. Reserveert u online, dan moet u dit minimaal 2 uur van tevoren te doen.
Reserveer uw Regiotaxi
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid