Bel ons : 140174

Buurt Informatiepunt (BIP)

Informatie

illustratie In het Buurt Informatiepunt kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn en vrijwilligerswerk. U wordt te woord gestaan door goed opgeleide vrijwilligers. Zij nemen de tijd voor een goed gesprek, om het verhaal te horen en de vraag achter de vraag te zoeken en te kijken wat u zelf kunt doen.

De vrijwilligers worden op de achtergrond ondersteund door Vitis professionals, de sociaal makelaar van de betreffende kern. Als de vraag te complex is en niet door een vrijwilliger opgepakt kan worden, ondersteunt de medewerker. Zij staat ook in nauw contact met de sociale kernteams, waar professionals de toegang tot de zorg regelen samen met de gemeente Westland.

In iedere kern zal het Buurt Informatiepunt één of meerdere dagdelen per week open zijn, dit hangt af van het aantal inwoners in de kern. Via de link onderaan deze pagina vindt u steeds de laatste informatie, openingstijden en adressen van de Buurt Informatiepunten.

Meer informatie en contact:
Vitis Welzijn
http://www.vitiswelzijn.nl/site/nl/buurt-informatiepunt
0174 - 630358
De gemeente Westland heeft samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland gezamenlijk ontwikkeld.

Heeft u opmerkingen? Graag ontvangen wij uw feedback indien informatie niet correct is of aangevuld moet worden. U kunt dan contact opnemen met SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2018 Sociaal Plein Westland | Proclaimer