Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Gastouderbureau Westland

illustratie Gastouderbureau Westland wil kwalitatief hoge, veilige, maar ook gezellige opvang bemiddelen voor uw kind. Opvang bij een sensitieve, geregistreerde gastouder die het belangrijk vindt een kind pedagogisch te begeleiden en te stimuleren in de ontwikkeling. Geestelijk, lichamelijk en sociaal. Hoe geweldig is het niet, als ouders en gastouders samenwerken en goed op één lijn zitten, zodat uw kind in welbevinden kan opgroeien tot een zelfstandig, uniek mens? Een opvang waar uw kind graag naar toe gaat! Daarom vindt Gastouderbureau Westland de klik van grootbelang. Tussengastouder en ouder, maar juist ook tussen gastouder en kind. Het kind staat altijd centraal!
Gastouderbureau Westland vindt betrokkenheid belangrijk en gaat graag bij alle gastouders en vraagouders thuis een intakegesprek aan om al uw wensen te horen zodat er een geschikte koppeling gezocht kan worden.
Terug naar de lijst>>

De locatie op de kaart

De gemeente Westland heeft samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland gezamenlijk ontwikkeld.

Heeft u opmerkingen? Graag ontvangen wij uw feedback indien informatie niet correct is of aangevuld moet worden. U kunt dan contact opnemen met SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2018 Sociaal Plein Westland | Proclaimer