Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Kinderboerderij Vivaldi

illustratie Kinderboerderij Vivaldi wordt door vrijwilligers beheerd. De kinderboerderij is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor diverse werkzaamheden zoals verven, hokken maken en het draaien van diensten. De openingstijden zijn onder voorbehoud. Bij ziekte of verlof van de medewerkers is de kinderboerderij gesloten. Voor meer informatie of het aanmelden als vrijwilliger kunt u terecht bij de contactpersoon. Groepen en/of scholen kunnen op afspraak ook op andere tijden terecht. Openingstijden Maandag en donderdag van 14.00 uur tot 15.15 uur Woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 16.00 uur Contactgegevens Mevrouw Ria van Heijningen 0174 - 242 232 / 06 - 187 739 40 Routebeschrijving Via de Burgemeester Kampschöerstraat de van Goghlaan in. U rijdt hierna langs het verzorgingshuis De Opmaat en dan via de Mozart linksaf de Vivaldi in. Vanaf de Molenweg de Verdilaan inrijden. U rijdt hierna langs het politiebureau en dan rechtsaf de Mozart in en linksaf de Vivaldi in.
  • Locatie

    Vivaldi 40
    2681 KN Monster
  • Bereikbaarheid

    Telefoon0174-242232
Terug naar de lijst>>

De locatie op de kaart

De gemeente Westland heeft samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland ontwikkeld.

Heeft u opmerkingen? Graag ontvangen wij uw feedback indien informatie niet correct is of aangevuld moet worden. U kunt dan contact opnemen met SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2019 Sociaal Plein Westland | Proclaimer