Skip to content
Bel ons : 140174

Bij wie moet ik zijn?

Heeft u vragen over inburgering? Deze mensen staan voor u klaar:

Gemeente Westland

Uw contactpersoon van de gemeente begeleidt u bij uw inburgering. Samen maakt u afspraken over uw inburgering. Zo weet u snel de weg om mee te kunnen doen aan het leven hier.

Telefoon 06- 82 24 42 94
Email: ismdoerga@gemeentewestland.nl

VluchtingenWerk

Medewerkers van VluchtelingenWerk Westland begeleiden vluchtelingen in Westland. Zij helpen u om hier een leven op te bouwen. Denk hierbij aan:
  • formulieren invullen
  • een huisarts vinden
  • de woning inrichten
  • administratie en de post lezen
  • een school voor de kinderen regelen
Telefoon: 0174-442120
E-mail: admin-westland@vluchtelingenwerk.nl

Bibliotheek Westland

Bibliotheek Westland helpt op verschillende manieren mensen die inburgeren. Bijvoorbeeld door de taal te leren spreken en schrijven. Er zijn meerdere trainingen die u kunt volgen.

Telefoon: 0174- 226404
E-mail: info@bibliotheekwestland.nl

Vitis Welzijn

Vitis biedt verschillende activiteiten in de buurt aan. Zij zorgen voor ontmoetingen als u zich eenzaam voelt, bieden hulp aan waar dat nodig is en helpen u nieuwe mensen te leren kennen.

Telefoon: 0174 – 630358
E-mail: info@vitiswelzijn.nl

Patijnenburg

Patijnenburg verzorgt de inburgeringstrajecten voor deelnemers aan de B1- en Z-route. Patijnenburg helpt u ook met het vinden van een baan. Werken helpt u sneller thuis te voelen en in financieel zelfstandig worden.

Ze helpen u ook met het leren van de taal.

Telefoon 0174 - 272000
E-mail info@patijnenburg.nl
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2022 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid