Skip to content
Bel ons : 140174

NPV-Advieslijn

Informatie

De NPV-Advieslijn geeft deskundig en persoonlijk advies over het begin en einde van het leven. NPV heeft veel inhoudelijke informatie en een groot netwerk.

De NPV is een christelijke beweging. De Bijbel met de daarin geboden zorg voor het leven, is de basis voor alle activiteiten van NPV. Het spreekuur voor vragen is dan ook vanuit christelijk perspectief, bijvoorbeeld vragen over eenzaamheid en alleen zijn.

Over welke onderwerpen kan ik advies krijgen?

Mensen nemen contact op met de NPV-Advieslijn met vragen over bijvoorbeeld: zwanger worden of zijn, orgaandonatie, dementie, eenzaamheid, reanimatie en euthanasie. Wilt u weten met welke thema’s u nog meer terecht kunt? Bekijk de thema’s.

Contact en meer informatie

U kunt contact opnemen via: mail, telefoon en chat. Ook advies op locatie is mogelijk. Kijk op de website van NVP-Advieslijn voor meer informatie.

0318 - 54 78 88
info@npvzorg.nl
NVP Zorg
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid