Skip to content
Bel ons : 140174

Kleine ingrepen mooie gevolgen

Informatie

Weer zelf koken en gezonder eten, een betere relatie met de kinderen, kinderen die een blije impuls krijgen, iets doen voor een ander, minder (gezondheids)klachten, starten met (vrijwilligers)werk, meer zelfvertrouwen, meer geloof in andere mensen,
weer in iets plezier hebben, meer structuur in het dagelijks leven, (weer)naar school, daling van de zorgkosten, etc.

Organisaties (in Westland bijvoorbeeld gemeente Westland, Vitis Welzijn, Perspectief, GGZ Delfland en Jeugdformaat) melden deelnemers aan bij KIMG. De mensen geven aan dat ze mee willen doen en een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Ook zijn ze bereid, voor zover ze hiertoe in staat zijn, zelf de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers van KIMG gaan met de mensen in gesprek. Ze luisteren goed, formuleren samen met de deelnemers een heldere wens en maken samen een plan. Er wordt gezocht naar hulp die nodig is bij het uitvoeren van het plan en dan samen aan de slag gegaan.

Meer informatie en contact:
Stichting KIMG
http://www.stichtingkimg.nl/
patangel@kabelfoon.nl
06-23208268
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid