Skip to content
Bel ons : 140174

Kids en koffie

Informatie

In Westland zijn op 4 plekken gezellige koffieochtenden voor ouders van kinderen tot 4 jaar. Van 9.30 tot 11.30 uur ontmoet u andere ouders en wisselt u ervaringen uit met elkaar. Ook zijn er leerzame bijeenkomsten en activiteiten, voor én door ouders samen met hun kinderen. Opa's en oma's van kinderen tot en met 4 jaar zijn ook welkom.

Terwijl de kinderen met elkaar spelen, wisselt u met andere ouders ervaringen uit. Ook wordt er af en toe over een onderwerp gepraat met een specialist, aan wie u al uw vragen kan stellen. Daarnaast worden er vaak leuke gasten uitgenodigd, zoals de ‘Voorleesvisite’, ‘Muziek op schoot’ en ‘kinder-ehbo’.

Waar vind ik Kids & Koffie Westland?

U vindt Kids & Koffie Westland in: Monster, Poeldijk, ’s-Gravenzande en Wateringen. Ouders zijn met hun kinderen van harte welkom. Kids & Koffie is gratis. U hoeft zich niet van te voren aan te melden. In alle schoolvakanties is Kids & Koffie gesloten.

Meer informatie en contact

Vitis Welzijn
0174- 63 03 58
info@vitiswelzijn.nl 
Lees meer over Kids & Koffie.
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid