Skip to content
Bel ons : 140174

GGZ Inloop Delfland

Informatie

U heeft geen indicatie, maar heeft wel behoefte aan een luisterend oor, gezelschap of een activiteit. Kom dan naar de inlooplocaties van GGZ Delfland.

Een medische indicatie is een bewijs dat uw huisarts of medisch specialist geeft. Hierin staat dat u bepaalde medische hulp nodig heeft. Bij onze inlooplocaties kunt u zonder zo'n indicatie binnenlopen voor een kopje koffie, praatje, spelletje of een maaltijd met anderen. De inloop is voor iedereen. U kunt er meedoen zonder dat u in behandeling bent bij GGZ Delfland en ook zonder een Wmo-indicatie. 

De inloop is op een goed bereikbare plek in de wijk. De gastvrouw of -heer weet veel over psychiatrie en kan u helpen met (het beginnen aan) verschillende dagelijkse dingen. Bijvoorbeeld geldzaken, persoonlijke verzorging en wonen. Ook kunt u praten met andere deelnemers of meehelpen met het klaarmaken van maaltijden.

Lees meer en bekijk alle inlooplocaties van GGZ Delfland.
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid