Skip to content
Bel ons : 140174

De Zonnebloem (maatschappelijke stage)

Informatie

Zit je op de middelbare school (vmbo, de havo of het vwo) en zoek je een maatschappelijke stage? Dan ben je van harte welkom bij de Zonnebloem. Daar ervaar je hoe leuk vrijwilligerswerk is én je helpt mensen met een lichamelijke beperking. Een verrassende en leerzame stage. Kom stage lopen bij een afdeling bij jou in de buurt! 

Wat ga ik doen?

Eerst bespreken we samen wat je leuk vindt en welke kennis je kunt gebruiken. Dan bespreken we wat je gaat doen. Er zijn verschillende mogelijkheden:
  • Je bezoekt samen met een vrijwilliger iemand met een lichamelijke beperking. Als dit goed gaat, kun je dit alleen of met een andere leerling gaan doen.
  • Je helpt mee met de organisatie en uitvoering van een activiteit.
Je wordt altijd begeleid door een vrijwilliger. Vaak is er ook een andere leerling die stage loopt, dus zo leer je ook van elkaar! 

Tijdens je maatschappelijke stage bij de Zonnebloem beteken je echt iets voor mensen met een lichamelijke beperking. Je stage doet er dus echt toe! Daarnaast is stage lopen bij de Zonnebloem heel praktisch. Onze afdelingen zitten in bijna alle dorpen en steden in Nederland, dus je stageadres is altijd dicht bij huis. 

Meer informatie en contact

De Zonnebloem
076 - 564 64 64 
dienstencentrum@zonnebloem.nl
Lees meer op Zonnebloem.nl
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid