Skip to content
Bel ons : 140174

Coachie Westland

Informatie

Ben je op zoek naar iemand die even met je meekijkt omdat je iets met een andere jongere wilt bespreken? Of omdat je wel erg vaak te horen krijgt dat je gedrag voor problemen zorgt? Dan is Coachie Westland iets voor jou!

In Westland zetten jongeren tussen de 17 en 25 jaar zich in voor andere jongeren die dit nodig hebben. Soms weet je niet meer wat je met de volwassenen en hun vragen aan moet. Dan helpt het als je met een leeftijdsgenoot praat. Zij weten wat je bedoelt, kunnen luisteren en soms net even op een andere manier naar zaken kijken. Via de site van Vitis Welzijn kun je je aanmelden en meer informatie vinden.

Zo werkt het

De contactpersoon nodigt je uit voor een intake. Na de intake word je gematcht met een coachie die bij jou past en in je buurt woont. Je moet samen echt een klik hebben. Samen met je coachie maak je afspraken. Hij of zij heeft regelmatig (kort) contact met je, maar je kunt ook appen, mailen en bellen. Zo heb je iemand achter de hand om even mee te sparren.


Meer informatie over Coachie Westland

Vitis Welzijn
0174 - 63 03 58
coachie@vitiswelzijn.nl
Lees meer over Coachie Westland
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid