Skip to content
Bel ons : 140174

Buurtrestaurant Bij Mekaar

Informatie

In buurtrestaurant ‘Bij Mekaar’ ontmoet u uw buren tijdens het eten van een gezonde maaltijd. Iedereen kan mee-eten. Ook kunt u actief meedoen als vrijwilliger, samen met elkaar.

Eten zorgt voor leuke ontmoetingen en geeft verbinding. Bij buurtrestaurant ‘Bij Mekaar’ is iedereen welkom. Gezonde driegangen maaltijden worden voor € 6,50 geserveerd, dit is exclusief consumpties. Meld u aan op de website van ‘Bij Mekaar’.

Een vrijwillige gastheer of -vrouw ontvangt u bij de ingang. Hij of zij vertelt u waar u kunt zitten. Anders dan bij een gewoon restaurant of eetclub weet u van tevoren niet bij wie u aan tafel zit. Daarna geniet u van een heerlijke maaltijd, klaargemaakt door de vrijwillige kok.


Meld u vooraf aan bij het buurtrestaurant

Het aantal restaurants groeit. Kijk op de website in de agenda waar en wanneer u kunt komen eten. U moet u vooraf aanmelden. Bij de meeste restaurants is namelijk een beperkt aantal plaatsen, het kan dus zijn dat een restaurant vol is. U kunt u dan wel aanmelden voor een andere datum of bij een ander restaurant. Bij ‘Bij Mekaar’ is iedereen welkom!

Meer informatie en contact

Vitis Welzijn
06 34 20 94 08
a.hitsert@vitiswelzijn.nl
Bij Mekaar.nl
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid