Skip to content
Bel ons : 140174

Buurt Informatiepunt

Informatie

In het Buurt Informatiepunt kunt u al uw vragen stellen over financiën, zorg, welzijn en vrijwilligerswerk. U wordt geholpen door goed opgeleide vrijwilligers. Zij nemen de tijd voor een goed gesprek en luisteren naar uw verhaal. Ook kijken zij naar wat u zelf kunt doen.

De vrijwilligers worden geholpen door de sociaal makelaars van Vitis. Als de vrijwilliger het antwoord op een vraag niet weet, dan helpen de sociaal makelaars. Zij hebben ook contact met de sociale kernteams, waar experts samen met gemeente Westland de toegang tot de zorg regelen.

Meer informatie en contact

In iedere kern is het Buurt Informatiepunt één of meerdere dagdelen per week open. Kijk op Vitis Welzijn - Buurt Informatiepunt voor de laatste informatie, openingstijden en contactgegevens van de Buurt Informatiepunten.

Vitis Welzijn
0174 - 63 03 58
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid