Skip to content
Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Middin

Middin ondersteunt mensen bij het leiden van hun eigen leven volgens eigen wensen en toekomstbeelden, in en met de samenleving. Het gaat om kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Wij gaan uit van de eigen kracht van mensen. Doe, durf, leef! Dat is de visie van Middin. Middin stimuleert cliënten te doen wat bij hen past, te durven kiezen en hun eigen leven te leven.
 
Lukt het je niet altijd je zelfstandig te redden in het dagelijks leven? Middin kan je ondersteunen, zodat je toch - zo veel mogelijk zelfstandig - het leven kunt leiden dat jij kiest. Onze ervaren begeleiders kunnen je helpen bij allerlei zaken waar je tegenaan loopt. Samen met mensen uit je omgeving en vrijwilligers. Dit doen wij voor mensen met ( lichte) verstandelijke beperking en mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel zoals bijv een beroerte).
 
Middin en haar voorlopers hebben ruim 25 jaar ervaring. Onze vakbekwame medewerkers kijken samen met de cliënt naar de mogelijkheden om de eigen regie te houden. We ondersteunen met wat nodig is, ongeacht beperking of leeftijd. Middin biedt een breed zorgpakket op maat zodat mensen met een beperking hun eigen leven kunnen inrichten.
 
Terug naar de lijst>>

De locatie op de kaart

De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid