Skip to content
Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Parnassia

Door cliënten een zinvolle dagbesteding te bieden, krijgen ze structuur, eigenwaarde, vertrouwen, ontstaat er ruimte voor zelfontplooiing en zijn ze weer in staat om in de maatschappij te functioneren. MPPG, als onderdeel van Parnassia Groep onderscheid zich op basis van een aantal kenmerken: - Bundeling van capaciteiten, kennis en ervaring van alle zorgpartijen van Parnassia Groep.- Professionele, betrokken en methodische begeleiding op maat en gebaseerd op de uitgangspunten van de IRB- Individuele trajecten gericht op zelfstandiger functioneren;- Innovatie en vooruitstrevend op het gebied van communicatietechnologie, cliëntparticipatie, ervaringsdeskundigheid, wijkgericht werken etc. Wij gaan uit van de kracht en kunde van de individuele mens om zijn leven weer op orde te krijgen. Wij willen aansluiten bij de wensen en doelen van de cliënt en er aan bijdragen dat hij of zij de ondersteuning krijgt die op dat moment nodig is.

Voor ondersteuning van deze zorgaanbieder heeft u een verwijzing nodig. Een verwijzing kunt u krijgen via het Sociaal Kernteam, de huisarts of een medisch specialist.
Terug naar de lijst>>

De locatie op de kaart

De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid