Skip to content
Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Jados

Stichting Jados biedt specialistische begeleiding aan (jong) volwassenen met autisme op het terrein van wonen, studeren en werken. JADOS gelooft dat mensen met autisme net als ieder ander een succesvolle maatschappelijke carrière kunnen hebben, mits er op de belangrijke domeinen wonen, studeren en werken, in de verschillende levensfases (o.a. adolescentiefase) de juiste dosis begeleiding is.

Vanuit welbevinden ontstaat er ruimte voor ontwikkeling van vaardigheden, het vergroten van zelfredzaamheid en daarmee volledige participatie in de samenleving. Om deze zorg te kunnen bieden is specialistische kennis en focus nodig. JADOS zet deze kennis en focus in via haar dochterorganisaties Stumass, Capito Wonen en IVA (In Voor Autisme).
Terug naar de lijst>>

De locatie op de kaart

De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid