Skip to content
Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Stichting Anton Constandse

De Stichting Anton Constandse is uniek in herstel! Met 450 medewerkers wordt vanuit meer dan 100 locaties in de regio Den Haag gewerkt aan het ondersteunen van mensen met een ernstige psychische aandoening. De individuele ondersteuning, activiteiten en indien nodig huisvesting worden zorgvuldig afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de cliënt. Ieder mens heeft het recht om mee te doen en zich te ontplooien, op een plek die hij of zij zelf uitkiest en op een manier die bij hem of haar past. Bij de een past hierbij een beschermende woonomgeving met 24-uurs aanwezigheid van personeel, bij de ander zelfstandige huisvesting met enkele contactmomenten per week. Iedere persoon is uniek en daarbij past een individueel afgestemd herstelprogramma.
Terug naar de lijst>>

De locatie op de kaart

De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid