Skip to content
Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Patijnenburg

Patijnenburg begeleidt al meer dan 65 jaar gemotiveerde mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. We helpen deze mensen niet alleen aan een passende job afgestemd op hun capaciteiten en talenten, maar we begeleiden en stimuleren hen ook in hun ontwikkeling. Op professioneel en persoonlijk vlak: we leiden ze op, ze doen ervaring op in ons werkleerbedrijf of werken er voor langere tijd. We bieden beschut werk voor mensen met een beperking, we detacheren hen bij bedrijven en we begeleiden werkzoekenden met grote afstand tot de arbeidsmarkt naar betaald werk. En dit alles onder vakkundige begeleiding van onze professionals. Een groot deel van onze opdrachtgevers bevindt zich in het Westland en directe omgeving. Maar ook buiten de regio maken klanten graag gebruik van onze werkgeversdienstverlening. Met meer dan 100 werkgevers en de gemeente werken we samen onder het label MVO Westland.
Terug naar de lijst>>

De locatie op de kaart

De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid