Skip to content
Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Handen in Huis

Handen in Huis regelt met enthousiaste vrijwilligers in heel Nederland 24-uurs mantelzorgvervanging in die situatie waar de hulpvrager zonder de hulp niet alleen thuis kan blijven.
Als vrijwilliger bij Handen in Huis maak je het mogelijk dat een mantelzorger er met een gerust hart even tussenuit kan.

Handen in Huis is er voor jou, om jou als mantelzorger te ontlasten. We willen je graag de mogelijkheid bieden om er even tussenuit te gaan en op te laden. Een vrijwilliger van Handen in Huis komt jou minimaal 3 aaneengesloten dagen en 2 nachten vervangen. Langer is in goed overleg altijd mogelijk, dit is mede afhankelijk van jouw wensen en de vergoeding van de zorgverzekeraar.

Een mantelzorger vervangen is een buitengewone ervaring. Omdat je als vrijwilliger bij Handen in Huis meerdere dagen en nachten voor iemand zorgt, raak je tijdelijk enorm betrokken bij iemands leven. Je hebt de zorg voor iemand die jouw hulp nodig heeft en bestiert een huishouden met andere routines en gewoontes. Je leert veel over de ander, maar zeker ook over jezelf. Vrijwilliger zijn bij Handen in Huis is kortom een leerzame, verrijkende, unieke ervaring waar je echt trots op kunt zijn.
Terug naar de lijst>>

De locatie op de kaart

De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid