Skip to content
Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

KlavertjeHier

Wij bieden hulp die bij u past en die u verdient. Plezierige en deskundige hulp ter bevordering van uw welzijn.

Onze dienstverlening richt zich op ondersteuning bij dagelijkse activiteiten, persoonlijke aandacht, prettig gezelschap en/of beweging in en buitenshuis. Wanneer u onze hulp inschakelt brengen we samen uw specifieke wensen en situatie in kaart, zodat we exact weten aan welke hulp u behoefte heeft en welke vaste, vertrouwde hulp bij u past. U bent in de regie..

KlavertjeHier werkt met gemotiveerde, betrouwbare Klavertjes. Dames en heren met het hart op de juiste plek en zorgvuldig geselecteerd. Klavertjes beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en hebben de nodige ervaring. Zij willen niets liever dan bijdragen aan het welzijn van anderen en leveren eigentijdse hulp als aanvulling op de reguliere zorg.

Onder het motto "Hulp doet goed!" hopen we ook u een structurele bijdrage te kunnen leveren. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Terug naar de lijst>>

De locatie op de kaart

De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid