Skip to content
Bel ons : 140174

Repair Café

Informatie

Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt? Met een wollen trui waar gaatjes in zitten? Weggooien? Welnee, kom naar een Repair Café in het Westland. 

Waardeer het? Repareer het!

In Nederland gooien we heel veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die u na een simpele reparatie weer prima kan gebruiken. Misschien weet u niet hoe een reparatie moet. In het Repair Café leert u op een andere manier naar spullen kijken en ziet u opnieuw wat ze waard zijn. Want repareren is leuk en vaak heel makkelijk. Kom het ook eens proberen!

Zo werkt het

U neemt van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaat u samen met de vrijwillige experts aan de slag. Er valt altijd wel wat te leren. Heeft u niets om te repareren? Dan drinkt u lekker een kop koffie of thee. Of u gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. U kunt ook in boeken over repareren kijken aan de leestafel. U hoeft zich niet aan te melden voor het Repair Café.

Waar is het Repair Café?

U vindt Repair Cafés in het Westland in:
  • Monster, Vitis Welzijn, Havenstraat 16 'In de poort', iedere laatste donderdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur.
  • Hoek van Holland, Huis van de wijk De Hoekstee, Mercatorweg 50, iedere derde donderdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur.
  • Poeldijk, wijkcentrum De Backerhof, Wittebrug 2, iedere eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur.

Meer informatie en contact

Vitis Welzijn
0174 - 63 03 58
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid