Skip to content
Bel ons : 140174

NLdoet

Informatie

Het Oranje Fonds organiseert de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dag te komen helpen. Doet u mee?

In Nederland staan heel veel mensen klaar voor elkaar. Hierdoor worden mensen uit de eenzaamheid gehaald en gehouden. En er wordt hard gewerkt om mensen voor altijd uit de armoede te helpen. Er staan ook veel vrijwilligers klaar om vluchtelingen te ontvangen.

Vrijwilligers zijn dus heel belangrijk. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor ons land zijn. Bent u nog geen vrijwilliger? Dan kunt u tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk is. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen af te krijgen!


Zo doet u mee met NLdoet

Heeft uw organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is het gebouw van de Voedselbank aan een sopje toe, wilt u een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heeft u een andere leuke klus? Meld uw klus aan op de website van NLdoet en doe mee!

Ook meedoen als vrijwilliger is makkelijk; zoek een leuke klus op de website van NLdoet en meld u aan. Alleen, of nog leuker met uw sportclub, collega’s of familie!


Meer informatie en contact

NLdoet
0900 - 44 88 448
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid