Skip to content
Bel ons : 140174

Mee op stap

Informatie

Zou u nog eens op uw blote voeten over het strand willen wandelen…
Of op een mooie herfstdag door het bos lopen...
Of de stad bezoeken waar u geboren bent...
Of gewoon wat drinken op een terras en lekker kletsen...
Of misschien wel ‘s avonds naar een leuk restaurant uit eten...?

Gewoon van die fijne dingen die voor u alleen niet makkelijk te regelen zijn. Bijvoorbeeld omdat er niemand in de buurt beschikbaar is om u mee te nemen, of omdat uw kinderen ver weg wonen en door hun drukke bestaan wat minder tijd hebben.

Doordat ouderen in Nederland langer zelfstandig wonen komt eenzaamheid steeds vaker voor. Dit willen wij doorbreken. MEEOPSTAP helpt u om weer eens een bijzondere en leuke (halve) dag te beleven!

MEEOPSTAP helpt om een dag weer eens bijzonder te maken! Wilt u iets regelen voor uzelf, voor uw vader/moeder, of voor een vriend/vriendin neem dan contact met ons op.

Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Kijk maar eens verder op deze website, maar natuurlijk zijn uw eigen ideeën ook erg welkom. Er is van alles mogelijk, ook voor meerdere personen tegelijk tot een maximum van 3.

Contact en meer informatie

Mee op Stap
info@meeopstap.nl
06 - 24 38 88 75
Lees meer over Mee op stap
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid