Skip to content
Bel ons : 140174

KDC Zonnehof Naaldwijk

Informatie

Voor een kind met een ernstige meervoudige beperking zoekt u de allerbeste behandeling. Die krijgt u in Zonnehof Naaldwijk. Hier worden kinderen tot 18 jaar met een ernstige meervoudige beperking begeleid. Ouders kunnen hier met al hun vragen terecht.

Uw kind helpen ontwikkelen

Samen met u bekijkt een team deskundigen welke ondersteuning uw kind nodig heeft: begeleiding en (dag)behandeling in het kinderdienstencentrum, begeleiding op school of de peuterspeelzaal, of ondersteuning thuis. In onze groepen dagen we uw kind in een veilige omgeving uit om zich te ontwikkelen: via spel, therapie en contacten. Natuurlijk krijgt uw kind alle nodige verzorging.

Over KDC Zonnehof

Bij KDC Zonnehof kunt u terecht voor dagbehandeling, dagbesteding en persoonlijke begeleiding. Er is iedere dag minimaal één verpleegkundige aanwezig. Alle medewerkers zijn geschoold op het gebied van autisme, epilepsie, sondevoeding, medicatie en het toedienen van zuurstof. De groepsleiding werkt samen met de therapeuten. KDC Zonnehof heeft een ruime snoezelruimte, een oefenruimte voor therapieën en een eigen zwembad.

KDC Zonnehof Naaldwijk is een onderdeel van zorgorganisatie Ipse de bruggen. Op het KDC komen kinderen in de leeftijd tot 18 jaar. De meeste kinderen vallen binnen de doelgroep ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen (EVMB) maar ook kinderen met een stoornis binnen het Autisme Spectrum in combinatie met een ernstige verstandelijke beperking komen in het KDC.

Meer informatie

KDC Zonnehof
Lees meer over Zonnehof Naaldwijk.
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid