Skip to content
Bel ons : 140174

Hulpinjebuurt.nl

Informatie

In buurten en wijken doen mensen dingen voor elkaar. Soms omdat het even nodig is of gewoon om wat gezelschap te krijgen. Het zijn van die kleine dingen die in de buurt al zo vaak gebeuren. Op hulpinjebuurt.nl worden vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld. Hulpinjebuurt.nl is een marktplaats voor onderlinge hulp aan elkaar.

Zo werkt het

U maakt zelf een profiel aan op de website. Daarna kunt u hulp vragen en/of hulp aanbieden. De website neemt uw privacy serieus, uw gegevens zijn alleen bij de websitebeheerder bekend.

Hulpinjebuurt.nl maakt het bieden en vragen van onderlinge hulp mogelijk. Wilt u iemand helpen? Dan zoekt u op de site naar een passende klus. Heeft u juist hulp nodig? Dan kunt u iemand zoeken die u helpt. Het is een simpele manier om met elkaar in contact te komen. Alle voorwaarden en tips leest u op de website.

Meer informatie en contact

Hulpinjebuurt.nl
0174 – 63 03 58
info@vitiswelzijn.nl
Kijk op: Hulp in je buurt.nl
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid