Skip to content
Bel ons : 140174

Gemeentepolis Westland

Informatie

De gemeente Westland biedt samen met DSW Zorgverzekeraar de Gemeentepolis Westland aan. Dit is een collectieve aanvullende zorgverzekering (CAV) voor inwoners met een laag inkomen. Collectief betekent dat de verzekering voor een groot aantal mensen wordt afgesloten.

De gemeente Westland betaalt mee aan de premie van de aanvullende verzekering. Daardoor kunt u zich uitgebreid verzekeren voor een aantrekkelijk bedrag. Naast de uitgebreide dekking van het aanvullende pakket, heeft de Gemeentepolis Westland nog extra vergoedingen. Bijvoorbeeld voor het kopen van een bril of lenzen of voor tandartskosten.

U kunt kiezen tussen twee aanvullende pakketten. Inwoners die gebruik maken van de Gemeentepolis Westland, ontvangen € 100,- korting op het eigen risico. Zo ondersteunt de gemeente Westland inwoners met een laag inkomen financieel wanneer ze zorg nodig hebben.

Kom ik in aanmerking?

U komt in aanmerking voor de Gemeentepolis Westland als:
  • u staat ingeschreven als inwoner van gemeente Westland
  •  uw inkomen niet hoger is dan 120% van de netto bijstandsnorm en u niet teveel vermogen heeft

Meer informatie


Lees meer op de website van de Gemeente Westland.
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid