Skip to content
Bel ons : 140174

De Vereeniging

Informatie

De Vereeniging is een ontmoetingsplek voor senioren die graag samen iets willen ondernemen. U woont in het Westland en u wilt er graag vaker uit, andere gezichten zien, samen een kop koffie drinken of actief bezig zijn. Kortom: iets doen dat bij u past.

Tot nu toe lukt het u niet om er vaker uit te gaan. U weet niet waar u naartoe kunt of u vindt het lastig om zomaar ergens binnen te stappen. Herkent u dit? Dan is ‘De Vereeniging’ echt iets voor u! De Vereeniging is namelijk een ontmoetingsplek voor senioren. U ontmoet er mensen die, net als u, behoefte hebben aan contacten in een vertrouwde sfeer. Net als u willen ze leuke dingen ondernemen die passen bij hun interesses en talenten. Mensen die, net als u, in beweging willen blijven.

Meer informatie en contact:

Vitis Welzijn
0174 - 63 03 58
info@devereenigingwestland.nl
Lees meer over De Vereeniging
De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid