Skip to content
Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Zonnebloem auto

Een familiebezoek of een afspraak in het ziekenhuis zijn van die momenten dat een auto goed van pas komt. Zit u in een rolstoel of scootmobiel en heeft u geen eigen auto? Dan kunt u een Zonnebloemauto huren.

De Zonnebloemauto is volledig aangepast om een rolstoel of scootmobiel mee te nemen. De bestuurdersplek is niet aangepast. Via De Zonnebloem kunt u een vrijwillig chauffeur erbij vragen.

De Zonnebloemauto in Naaldwijk is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag van 7.30 tot 18.00 uur. Op zondag van 7.30 tot 12.00 uur.

U reserveert de Zonnebloemauto online via de website van De Zonnebloem (www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto). De kosten zijn €40,- per dag inclusief 100 kilometer. U heeft een Zonnebloemauto pas nodig. Deze pas kunt u aanvragen en kost eenmalig €10,-.
Terug naar de lijst>>

De locatie op de kaart

De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid