Skip to content
Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Sinterklaasbank

Die kinderen maakt de Sinterklaasbank al sinds 2006 blij met een zelfgekozen cadeautje.
Voor meer informatie over ons en onze werkwijze verwijzen wij u graag naar onze website www.sinterklaasbank.nl
 
De Sinterklaasbank is met nadruk op zoek naar de doelgroep werkenden met een laag inkomen en gezinnen die net buiten de geldende regelingen vallen. Uiteraard met kinderen tussen de 2 en 9 jaar. (broertjes en zusjes van 10 en 11 jaar vergeten wij natuurlijk niet)
 
Dit jaar willen wij landelijk 6000 kinderen een mooie 5 decemberavond geven. Wij vragen u daarom binnen uw gemeente bekendheid te geven aan onze stichting. Het kost u verder niks. U kunt rechtstreeks vanuit uw gemeente kinderen aanmelden maar ook onze mail doorsturen naar bijvoorbeeld scholen, huisartsen of instanties binnen uw gemeente die in aanraking komen met kinderen die opgroeien in “stille” armoede.
 
Inschrijven kan via onze website https://www.sinterklaasbank.nl/aanmelden-3/ tot uiterlijk 15 oktober 2019 of tot het moment dat wij de 6000 kinderen hebben bereikt. Wacht daarom niet te lang!
 
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Terug naar de lijst>>

De locatie op de kaart

De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid