Skip to content
Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Maaike de Vries

In alle relaties met de mensen om je heen kun je vastlopen. Steeds dezelfde ergernissen, irritaties, miscommunicatie en met steeds dezelfde ruzies tot gevolg. Ben je hier goed klaar mee en wil je deze patronen doorbreken? Mooi! Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Wil je weten hoe?

Binnen 6 weken wordt duidelijk hoe je die zeer hardnekkige patronen doorbreekt. Hoe je een afslag op een rotonde leert te nemen en dus de stap zet om uit het patroon los te komen.

En daarna ben jij in staat om zelf je eigen gedoe, ruzie of conflict op te lossen. Je hebt er eigenlijk de ander niet een voor nodig. Echt een hele opluchting.

Scheidingsbemiddeling

De beslissing om te gaan scheiding brengt een hoop vragen met zich mee. Wat moet er allemaal geregeld worden? Hoe vertellen we het de kinderen? Hoe ziet mijn financiële situatie eruit na de scheiding? Een scheiding kan zowel goed als snel geregeld worden. Als scheidingsbemiddelaar help ik stellen om op een zo rustig mogelijke manier uit elkaar te gaan. Oftewel ‘scheiden zonder strijden’ in het belang van de kinderen. Goede realistische afspraken voor de kinderen en een respect voor elkaar als ouder, kunnen enorm helpen om ervoor te zorgen dat kinderen niet beschadigd uit een scheiding komen.

De toekomst in als ex-partners

Om los te komen van elkaar als partners zullen er allerlei financiële en juridische zaken geregeld moeten worden. Ik begeleid jullie langs al deze onderwerpen en leg de afspraken vast in een gedegen convenant en zorgzaam ouderschapsplan.

Tevens help ik jullie met toekomstbestendige afspraken. Hoe ziet jullie leven eruit na de scheiding? Hoe communiceren jullie over veranderende situaties? Wat spreken jullie af over nieuwe partners? Om als ouders samen te werken zullen er allerlei onderwerpen en verwachtingen met elkaar besproken worden. Hiermee voorkom je dat er op een later moment ruzie of discussie ontstaat.

Binnen 4 weken alle afspraken rond

Binnen 4 weken kunnen jullie rond zijn met alle afspraken. Tijdens de gesprekken bespreken we alle onderwerpen, maak ik alimentatieberekeningen, beantwoord ik financiële, juridische en sociaal-emotionele vraagstukken en stel ik de benodigde documenten op. Na 4 weken zijn het convenant en ouderschapsplan klaar om naar de rechtbank gestuurd te worden. Daarna kunnen jullie je focussen op een leven los van elkaar. Jullie kunnen afscheid nemen als partners, maar de samenwerking aan blijven gaan als ouders. Een snelle en respectvolle scheiding is wat veel mensen willen als de beslissing eenmaal genomen is.


Ik ben Maaike de Vries.
Ik help op zeer effectieve en snelle wijze bij het oplossen van conflicten op het gebied van relaties, families en op het werk
MfN register Mediator/ NOBCO gecertificeerd Coach.
Zin om een keer kennis te maken? Kijk voor meer informatie op www.maaikdevries.com.
De koffie staat klaar! (Of thee als je dat liever drinkt!)
Terug naar de lijst>>

De locatie op de kaart

De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid