Skip to content
Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

BINNENSTE(B)UITEN

BINNENSTE(B)UITEN geeft massagetherapieën enhelpt je wanneer je emotioneel niet lekker in je vel zit, fysieke klachten hebt of jezelf wilt onderzoeken.

Dagelijks staan we bloot aan allerlei indrukken en spanningen. We krijgen of nemen amper de tijd om deze drukte te verwerken. En daarom wordt het ergens opgeslagen. Uiteindelijk geven deze onverwerkte indrukken klachten als pijn in het lijf. Verschijnselen als maagpijn, migraine, slapeloosheid en/of benauwdheid kunnen worden vertaald in vragen als: 'Wat stagneert er nu in mijn leven?' of 'Waar ben ik bang voor?'

Vragen of klachten kun je zien als lastig en dat het zo snel mogelijk weg moet... óf... je kunt het zien als een uitnodiging om te kijken wat er zoal schuil gaat onder de pijn. Het lichaam geeft signalen op tijd, als je je er maar bewust van bent. Massage vermindert spasmen, krampen, het ontspant overbelastte spieren, werkt herstellend en zorgt voor een diepe ontspanning.
Terug naar de lijst>>

De locatie op de kaart

De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2021 Sociaal Plein Westland | Proclaimer | Toegankelijkheid