Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Echtscheidingsspreekuur

Echtscheidingsspreekuur Heb je vragen of wil je informatie over (echt)scheiding? Of je nu getrouwd bent of samenwoont met je partner en uit elkaar gaat, in beide situaties komen er veel vragen en emoties op je af. Daarom is er een inloopspreekuur waarin we jou kunnen informeren over verschillende zaken die komen kijken bij een scheiding.

Het spreekuur is in wijkcentrum de Larix, Larixstraat 4, 's-Gravenzande op dinsdag in de even weken van 17.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt zowel individueel als samen komen. Aan het spreekuur zijn geen kosten verbonden en je kunt gewoon binnenlopen zonder afspraak. 

 Voor het aanmelden en voor meer informatie kunt u een email sturen naar het volgende emailadres cursus@vitisjgz.nl of u kunt bellen met Vitis Welzijn 0174-630358.
 • Locatie

  Vitis Welzijn Larix
  Larixstraat 4
  2691 DE s-Gravenzande
 • Eigen bijdrage

  Kosten cursus: € 0,00
 • Data

  In de even weken bijeenkomsten vanaf dinsdag 01/01/2018
  Tijdstip: 17:00 - 18:00
Terug naar de lijst>>

De locatie op de kaart

De gemeente Westland heeft samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland ontwikkeld.

Heeft u opmerkingen? Graag ontvangen wij uw feedback indien informatie niet correct is of aangevuld moet worden. U kunt dan contact opnemen met SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2019 Sociaal Plein Westland | Proclaimer