Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Weerbaarheidstraining volwassenen

Weerbaarheidstraining volwassenen In deze training gaan we oefenen hoe je beter voor jezelf kunt opkomen. Er wordt veel aandacht besteed aan houding en stemgebruik. Hoe zie jij jezelf? En hoe zien anderen jou? Hoe kom je sterk en krachtig over? We oefenen met NEE zeggen als je iets niet wilt en volhouden als de ander aandringt. En hoe je moet reageren als iemand boos op je is.

Tijdens de training krijg je oefeningen mee voor thuis. Het is daarom belangrijk dat er thuis iemand is die met je over de training kan praten en die jou kan helpen bij het huiswerk. Deze training is bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking. 

Bij voldoende aanmeldingen start de training. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor het aanmelden en voor meer informatie kunt u een email sturen naar het volgende emailadres cursus@vitisjgz.nl of u kunt bellen met Vitis Welzijn 0174-630358.
  • Eigen bijdrage

    Kosten cursus: € 0,00
Terug naar de lijst>>
De gemeente Westland heeft samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland ontwikkeld.

Heeft u opmerkingen? Graag ontvangen wij uw feedback indien informatie niet correct is of aangevuld moet worden. U kunt dan contact opnemen met SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2019 Sociaal Plein Westland | Proclaimer