Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Sociale Weerbaarheidstraining

Sociale Weerbaarheidstraining Voor Westland biedt de sociale weerbaarheidstraining voor kinderen van groep 5 & 6 en voor kinderen van groep 7 & 8. Tijdens deze training leren kinderen op een goede manier voor zichzelf op te komen zodat zij goed 'nee' kunnen zeggen, hun grenzen aangeven en steviger in hun schoenen staan. Houding, stemgebruik, herkennen van gevoelens en omgaan met emoties zijn onderwerpen die aan bod komen. 

Bij voldoende aanmeldingen start de training Sociale weerbaarheid voor kinderen van groep 5 & 6 in september. Er zijn geen kosten aan verbonden. 

Voor het aanmelden en voor meer informatie kunt u een email sturen naar het volgende emailadres cursus@vitisjgz.nl of u kunt bellen met Vitis Welzijn 0174-630358.
  • Eigen bijdrage

    Kosten cursus: € 0,00
Terug naar de lijst>>
De gemeente Westland heeft samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland ontwikkeld.

Heeft u opmerkingen? Graag ontvangen wij uw feedback indien informatie niet correct is of aangevuld moet worden. U kunt dan contact opnemen met SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2019 Sociaal Plein Westland | Proclaimer