Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Sociale Vaardigheidstraining - Volwassenen met een beperking

Sociale Vaardigheidstraining - Volwassenen met een beperking In deze training gaan we oefenen hoe je beter voor jezelf kunt opkomen. Er wordt veel aandacht besteed aan houding en stemgebruik.

- Hoe zie jij jezelf?

- En hoe zien anderen jou?

- Hoe kom je sterk en krachtig over?

- We oefenen met NEE zeggen als je iets niet wilt en volhouden als de ander aandringt.

- En hoe je moet reageren als iemand boos op je is.

De training is bedoeld voor iedereen met een (licht) verstandelijke beperking of mensen met een autisme spectrum stoornis die sociale vaardigheden willen leren. Tijdens de training krijg je oefeningen mee voor thuis. Het is daarom belangrijk dat er thuis iemand is die met je over de training kan praten en die jou kan helpen bij het huiswerk.

Bij voldoende aanmeldingen start de training. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor het aanmelden en voor meer informatie kunt u een email sturen naar het volgende emailadres cursus@vitisjgz.nl of u kunt bellen met Vitis Welzijn 0174-630358.


  • Eigen bijdrage

    Kosten cursus: € 0,00
Terug naar de lijst>>
De gemeente Westland heeft samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland ontwikkeld.

Heeft u opmerkingen? Graag ontvangen wij uw feedback indien informatie niet correct is of aangevuld moet worden. U kunt dan contact opnemen met SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2019 Sociaal Plein Westland | Proclaimer