Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Mantelzorg Inloop Westland

Mantelzorg Inloop Westland Mantelzorg Inloop Westland (MIW) wil preventief werken en voorkomen dat mantelzorgers overbelast raken door de zorg die zij verlenen aan een naaste. In een huiselijke setting is er plek voor persoonlijke aandacht , ontmoeting en informatie . Mantelzorgers kunnen zonder afspraak binnenlopen en hun zorgen delen. Mantelzorg Inloop Westland wil samen met mantelzorgers in Westland bekijken welke weg het beste kan worden bewandeld om de balans te vinden tussen zorg voor de ander en zorg voor henzelf.

Naast het bieden van een klankbord voor mantelzorgers kunnen er vragen gesteld worden en wordt er informatie verstrekt over de mogelijkheden van ondersteuning.
Indien gewenst wordt voor gerichte doorverwijzing samengewerkt met gespecialiseerde instanties en tijdens het doorverwijsproces blijven we in contact totdat de doorverwijzing gelukt is. Daarnaast is er bij Mantelzorg Inloop Westland gelegenheid om andere mantelzorgers te ontmoeten.

MIW is een plek waar tijd en aandacht is , waar mantelzorgers gehoord en gezien worden en hun verhaal kwijt kunnen en waar de koffie en de thee altijd klaar staan.

U kunt het Mantelzorg Inloop Westland bereiken op mantelzorginloopwestland@gmail.com of telefonisch
Tel. 0174-630358 (doorverbonden via Vitis Welzijn).
 • Locatie

  Inloophuis Carma
  Dijkweg 21
  2671 GA Naaldwijk
 • Data

  Elke woensdag
  Tijdstip: 10:00 - 14:00
Terug naar de lijst>>

De locatie op de kaart

De gemeente Westland heeft samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland ontwikkeld.

Heeft u opmerkingen? Graag ontvangen wij uw feedback indien informatie niet correct is of aangevuld moet worden. U kunt dan contact opnemen met SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2019 Sociaal Plein Westland | Proclaimer