Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Mantelzorg Inloop Westland

Mantelzorg Inloop Westland Mantelzorg Inloop Westland (MIW) wil voorkomen dat mantelzorgers overbelast raken door de zorg die zij verlenen aan een naaste. In een huiselijke setting is er plek voor persoonlijke aandacht , ontmoeting en informatie.

Mantelzorgers kunnen zonder afspraak binnenlopen en hun zorgen delen. Mantelzorg Inloop Westland wil samen met mantelzorgers in Westland bekijken hoe ze de balans vinden tussen zorg voor de ander en zorg voor henzelf.

Openingstijden

Mantelzorg Inloop Westland is elke woensdagmorgen van 10.00 tot 14.00 uur open. Elke tweede woensdag van de maand is het centrum extra geopend van 19.00 tot 21.00 uur.

Naast het vertellen van uw verhaal kunt u vragen stellen en krijgt u informatie over extra ondersteuning. Ook kunt u worden doorgestuurd naar gespecialiseerde organisaties.
Verder kunt u andere mantelzorgers ontmoeten. Het is een plek waar tijd en aandacht is , waar mantelzorgers gehoord en gezien worden en hun verhaal kwijt kunnen en waar de koffie en de thee altijd klaar staan.

Meer informatie

0174 - 63 03 58 (doorverbonden via Vitis Welzijn)
mantelzorginloopwestland@gmail.com
 • Locatie

  Inloophuis Carma
  Dijkweg 21
  2671 GA Naaldwijk
 • Data

  Elke woensdag
  Tijdstip: 10:00 - 14:00
Terug naar de lijst>>

De locatie op de kaart

De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2020 Sociaal Plein Westland | Proclaimer