Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Leven met een partner of familielid met niet-aangeboren hersenletsel

Leven met een partner of familielid met niet-aangeboren hersenletsel Je partner of familielid blijkt Nah te hebben. Een ingrijpende verandering, of na vele jaren eindelijk duidelijkheid. Na het oplopen van Nah door bijvoorbeeld een CVA/beroerte, hersentumor, hersenkneuzing , hartaanval/reanimatie kunnen mensen last blijven houden van de gevolgen.

De lichamelijke, functionele beperkingen vallen de meeste mensen in de omgeving van de getroffene vaak direct op. De 'onzichtbare gevolgen' zijn minder opvallend en komen vaak pas na enige tijd tot uiting. Hoe ga je om met deze gevolgen? In deze ontmoetingsgroep worden ervaringen uitgewisseld. Bij voldoende aanmeldingen komt deze ontmoetingsgroep maandelijks bij elkaar. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor het aanmelden en voor meer informatie kunt u een email sturen naar het volgende emailadres cursus@vitisjgz.nl of u kunt bellen met Vitis Welzijn 0174-630358.
  • Eigen bijdrage

    Kosten cursus: € 0,00
Terug naar de lijst>>
De gemeente Westland heeft samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland ontwikkeld.

Heeft u opmerkingen? Graag ontvangen wij uw feedback indien informatie niet correct is of aangevuld moet worden. U kunt dan contact opnemen met SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2019 Sociaal Plein Westland | Proclaimer