Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Rolstoelhandbal

Rolstoelhandbal In augustus 2015 heeft Quintus een speciale dag georganiseerd om de nieuwe sport Rolstoelhandbal te promoten. Naar aanleiding van deze activiteit is door het PGW en Beweegcoach Westland het initiatief ontstaan om bij Quintus een rolstoelhandbal vereniging op te richten.
Er zijn inmiddels 20 leden in leeftijd van 16 tot ongeveer 70 jaar en we spelen gemengd. Ongeveer maandelijks spelen we twee wedstrijden met andere bestaande verenigingen (inmiddels 5 verenigingen in Nederland). Ook worden er clinis's verzorgd bij andere handbalverenigingen, Sophia Revalidatie enz.
Wij trainen 2 keer per week op de donderdagen van 17.30 – 19.00 uur en op zaterdagen van 13.00 – 14.30 uur. Lidmaatschap kost € 120,00 per jaar.
Heeft u interesse of wilt u meer informatie dan kunt u mailen naar rolstoelhandbal@hvquintus.nl.
 • Locatie

  Omni Vereniging Quintus
  Leeuwerik 1
  2295 PE Kwintsheul
 • Data

  Elke donderdag
  Tijdstip: 17:30 - 19:00
Terug naar de lijst>>

De locatie op de kaart

De gemeente Westland heeft samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland ontwikkeld.

Heeft u opmerkingen? Graag ontvangen wij uw feedback indien informatie niet correct is of aangevuld moet worden. U kunt dan contact opnemen met SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2019 Sociaal Plein Westland | Proclaimer