Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Digisterker

Digisterker Tegenwoordig moet u voor informatie, advies en diensten steeds vaker digitaal communiceren met de overheid. Wilt u leren hoe dat kan? Maak dan gebruik van de gratis cursus Digisterker voor overheidsdiensten.

De cursus leert u hoe u gebruik maakt van digitale overheidsdiensten, bijvoorbeeld de gemeente, het UWV en de Belastingdienst. De cursus is voor elke inwoner van Westland. De cursus bestaat uit zes modules, die in vier bijeenkomsten worden besproken. De modules houden ook rekening met wat u wilt leren. Bijvoorbeeld het zoeken van werk of het gebruik van de berichtenbox van Mijn overheid.
 
Voordat de cursus start is er een kennismakingsgesprek van een half uur. De cursus vindt plaats in alle vestigingen van de bibliotheek van Westland. 

Meer informatie
Telefoonnummer 0174-226404
E-mailadres: info@bibliotheekwestland.nl
Website: https://www.bibliotheekwestland.nl/Taalhuis/digitaal/digisterker.html
    Terug naar de lijst>>
    De gemeente Westland heeft samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland ontwikkeld.

    Heeft u opmerkingen? Graag ontvangen wij uw feedback indien informatie niet correct is of aangevuld moet worden. U kunt dan contact opnemen met SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
    @2019 Sociaal Plein Westland | Proclaimer