Bel ons : 140174

Aanbod Sociaal Plein Westland

Administratie op orde

Administratie op orde Krijg grip op jouw uitgaven door mee te doen aan de training ‘Administratie op orde’.
De training bestaat uit drie delen en vindt plaats op donderdag 15 augustus, 22 augustus en 29 augustus. De training wordt gegeven in de Noviteit in Monster, bij de ingang aan de Havenstraat 16 (Buurt Informatiepunt Vitis Welzijn).
Tijdens het onderdeel ‘papierwinkel’, leer je over het invullen van formulieren en krijg je tips voor het opbergen van de post.
Bij het onderdeel ‘aan de lijn’ leer je hoe je een telefoongesprek kunt voeren, hoe je hierin de regie houdt en om nee te zeggen aan de telefoon.
‘Hand op de knip’ is het laatste onderdeel en daarbij krijg je tips om te besparen op uitgaven en hoe schulden te voorkomen. Maar ook het maken van een kasboek en plannen komen aan de orde.

De training is kosteloos en iedereen is welkom die wil leren zelfstandig om te gaan met de administratie en geld.

Wil je meer informatie over de training of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar cursus@vitisjgz.nl, graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar Pleun Snel of Irene van der Lans.
  • Eigen bijdrage

    Kosten cursus: € 0,00
Terug naar de lijst>>
De gemeente Westland heeft samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn het Sociaal Plein Westland ontwikkeld.

Heeft u opmerkingen? Graag ontvangen wij uw feedback indien informatie niet correct is of aangevuld moet worden. U kunt dan contact opnemen met SociaalPleinWestland@gemeentewestland.nl
@2019 Sociaal Plein Westland | Proclaimer